ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραπέζι στο Kuzuba με ένα κλικ στο WiZ Book Online

WIZ TEAM

Κράτηση με ένα κλικ σε ένα από τα πιο trendy εστιατόρια της Λευκωσίας και ένα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια στην Κύπρο.

Το Kuzuba, το εστιατόριο που έφερε μια νέα αντίληψη στη γαστρονομία της Λευκωσίας, υιοθετεί την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, την οποία προσφέρει το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου στο νησί.

Ένα εστιατόριο που έχει πυξίδα την ποιότητα, προτείνει μια κουζίνα με γεύσεις της κυπριακής και μεσογειακής κουζίνας, ποντάρει στην εποχικότητα και αναδεικνύει την πρώτη ύλη.

Μετουσιώνει την παράδοση σε κάτι ουσιαστικό με γερές βάσεις, δημιουργεί συνεργασίες με μικροπαραγωγούς και στα πιάτα θα βρεις φρέσκα και ιδιαίτερα τοπικά προϊόντα. Φιλική εξυπηρέτηση με γνώσεις για τα πιάτα, ενημερωμένη λίστα κρασιών με ευρωπαϊκές ετικέτες και διαλεκτές κυπριακές, ζιβανίες και νόστιμα κοκτέιλ. Μια νέα, καλοδεχούμενη αντίληψη στη γαστρονομία της Λευκωσίας.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

Info
Τηλ. 99865444
Κυριάκου Μάτση 54Α, Λευκωσία
Δ-ΠΑΡ 12:00-15:00 & 17.30-00.00, Σ 17.30-00.00