ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου στο Τεχνόπολις 20

8ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου στο Τεχνόπολις 20

  • 23/06/2023 - 25/06/2023
  • Cinema

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου (PIFF) ανακοινώνει την επερχόμενη 8η διοργάνωσή του, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου στον πολιτιστικό χώρο Τεχνόπολις20. Αυτό το τριήμερο, υπαίθριο φεστιβάλ ταινιών είναι μια γιορτή του κινηματογράφου, με μια επιμελημένη επιλογή ταινιών μικρού μήκους από όλο τον κόσμο. Το φεστιβάλ προσκαλεί τους λάτρεις του κινηματογράφου, ηλικίας 18 ετών και άνω, να απολάυσουν μια όμορφη κινηματογραφική εμπειρία κάτω από τον έναστρο ουρανό της Πάφου.

Η ομάδα προγραμματισμού του φεστιβάλ, μέσα από εκατοντάδες υποβολές, επέλεξε 21 εξαιρετικές ταινίες και υπόσχεται να προσφέρει κάτι για όλους. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει ένα κινηματογραφικό ταξίδι που διασχίζει σύνορα και πολιτισμούς, με ταινίες από Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Μαλαισία, Ουζμπεκιστάν, Σιγκαπούρη, Δομινικανή Δημοκρατία, ανάμεσα σε άλλες. Κάθε ταινία φέρνει μια μοναδική προοπτική και στυλ αφήγησης, προβάλλοντας ένα ενδιαφερον παζλ του παγκόσμιου κινηματογράφου. Εκτός από το κύριο πρόγραμμα, το PIFF είναι επίσης περήφανο που παρουσιάζει 7 φοιτητικές ταινίες, που αναδεικνύουν το ταλέντο, τη δημιουργικότητα και τη φρέσκια ματιά της επόμενης γενιάς σκηνοθετών.

Σημειώστε τα ημερολόγιά σας για τις 23 Ιουνίου έως τις 25 Ιουνίου και βυθιστείτε στη μαγεία του κινηματογράφου, γιορτάστε τη διαφορετικότητα και ζήστε τη δύναμη της αφήγησης στη πόλη της Πάφου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου στη διεύθυνση www.piffcyprus.com. Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις τελευταίες ενημερώσεις και νέα.
Κατάλληλο για ηλικίες 18+
Αγγλικοί υπότιτλοι

Website: https://www.piffcyprus.com/ 
Facebook: https://www.facebook.com/piffcyprus/ 
Instagram: https://www.instagram.com/PaphosFilmFestival/  

Info
Παρασκευή 23- Κυριακή 25 Ιουνίου 2023
Τεχνόπολις 20, 20.45
Νικ. Νικολαΐδη 18 Πάφος
Ελεύθερη είσοδος

 

Calendar

Prev September Next

MONDAY 16 SEPTEMBER

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
 
Σ
 
Κ