ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βάφτα μαύρα με χρώμα» στην Λεμεσό

  • 23/11/2024 - 23/11/2024
  • Music

Η Galinis Production παρουσιάζει και φέτος την μαύρη κωμωδία της χρονιάς : ΒΑΦΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ... μια ιστορία που δεν σταματάς να γελάς.

Η ανυπέρβλητη κωμική πένα των Ρέππα – Παπαθανασίου συναντά την κυπριακή ιδιοσυγκρασία, με μια ομάδα καταξιωμένων ηθοποιών.

Χαλαρός στο φέρετρό του, στο σαλόνι του, λίγο πριν την κηδεία του, ο Σωτήρης δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στους χειρότερους του εφιάλτες όλα όσα θα διαδραματιστούν γύρω του και ας είχε κάνει τάματα στη μονή του Οσίου Αββακούμ. Η χήρα του, η πρώην σύζυγός του, τα παιδιά από τους δύο γάμους του και η νεαρή influencer ερωμένη που τον έστειλε -κυριολεκτικά και μεταφορικά- στον Παράδεισο, μαζεύονται για να τον θρηνήσουν αλλά κυρίως για να διεκδικήσουν ότι είχε και δεν είχε ο μακαρίτης. Μια κατίνα γειτόνισσα, ένας περίεργος νεκροθάφτης και ένας -στην κοσμάρα του- αστυνομικός συνθέτουν το υπόλοιπο σκηνικό αυτής της θεότρελης και ανατρεπτικής κωμωδίας.

Συντελεστές:
Κείμενο: Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου
Διασκευή: Δημήτρης Τοκαρής
Σκηνοθεσία: Νεοκλής Νεοκλέους
Παίζουν: Γιάννα Λευκάτη, Ανδρούλα Ηρακλέους, Μαρία Φιακά, Παμπίνα Γεωργίου, Ειρήνη Σαλάτα, Γιώργος Αναγιωτός, Εύρος Βασίλειου, Αλέξανδρος Μαρτίδης και ο Ανδρέας Αθανασίου
Παραγωγή: Galinis Productions Studios

Info
Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2024
Πολ. Αίθουσα Μίκης Θεοδωράκης, 18.00 & 20.30
Λεμεσός
Προπώληση Τicketmaster.cy

Calendar

Prev October Next

FRIDAY 18 OCTOBER

Δ
 
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ