ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιάννης Αγγελάκας και Παύλος Παυλίδης στο Δημοτικό Θεατράκι Λυμπιών

  • 16/06/2023 - 16/06/2023
  • Music

Το Downtown Live γιορτάζει 10 χρόνια λειτουργίας με τους Γιάννη Αγγελάκα και Παύλο Παυλίδη.

Ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης μοιράζονται τη σκηνή στο Δημοτικό Θεατράκι Λυμπιών, την Παρασκευή 16 Ιουνίου και μαζί με τις μπάντες τους (τους 100°C και τους Hotel Alaska, αντίστοιχα) στήνουν μία μεγάλη γιορτή.

Οι εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα με τους 100°C μοιάζουν περισσότερο με γιορτή παρά με συναυλία. Όλοι τους δημιουργικοί, ανατρεπτικοί και κυρίως ανήσυχοι, μας παρασύρουν σε ένα ταξίδι που ξεκινά από τις Τρύπες και φτάνει μέχρι τον δίσκο «Έχω κέφια» που κυκλοφόρησε το 2022.

Ο Παύλος Παυλίδης με τους Hotel Alaska έρχονται για να μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο δυναμικό πρόγραμμα με επιλογές από όλη τη δισκογραφία του Παύλου, από την αξέχαστη εποχή των 90’s και τα Ξύλινα Σπαθιά έως και τον τελευταίο δίσκο “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφόρησε το 2021. Οι Hotel Alaska επαναπροσεγγίζουν το υλικό του Παύλου Παυλίδη δίνοντάς του νέα δυναμική και χαρακτήρα, δημιουργώντας έτσι ένα εκρηκτικό μουσικό αποτέλεσμα.

Τους 100°C αποτελούν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, Ηλίας Μπαγλάνης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Κόντζογλου στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Μιχάλης Καρανίκος στο τρομπόνι. Την επιμέλεια του ήχου έχουν ο Γιώργος Ταχτσίδης και ο Μίμης Κωνσταντινίδης.

Info
Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023
Δημοτικό Θεατράκι Λυμπιών, 20.00
Εισιτήρια €‎20 / άτομο για τραπέζι, €‎20 / άτομο και €‎25 / άτομο στην είσοδο για αρένα. Υπάρχει ελάχιστη κατανάλωση €‎80 για κάθε τραπέζι. Για κάθε τραπέζι θα πρέπει να αγοράζονται 4-6 εισιτήρια.
Προπώληση www.DownTownNicosia.Live
Πληροφορίες 99810011

Calendar

Prev September Next

MONDAY 16 SEPTEMBER

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
 
Σ
 
Κ