ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Γιόγκα για όλους στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσία

Γιόγκα για όλους στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσία

  • 29/06/2023 - 29/06/2023
  • Events

Γιόγκα για όλους. Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι έφτασε η ώρα να υποδεχτούμε τη ζέστη και το άνοιγμα του σώματος. Το Εντός των Τεχνών μεταφέρει ακόμα μία συνεδρία γιόγκα στον Δημοτικό κήπο Λευκωσίας.

Προτείνουμε μια ευκαιρία να συνδεθούμε με τη φύση, διεκδικώντας και χρησιμοποιώντας τα δημόσια πάρκα και τους χώρους που είναι διαθέσιμοι για ανθρώπινες συνδέσεις.

Την Πέμπτη συνεχίζουμε το ταξίδι με τον υπέροχο εκπαιδευτή Άγγελο Μέσσιο, απευθύνοντας την πρόσκληση στην ευρύτερη κοινότητα, είτε είναι ηλικιωμένοι ή νέοι, ντόπιοι ή όχι, από τον «βορρά» ή τον «νότο». Η γιόγκα μιλάει για ένωση και σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί μας για μια κοινή συνεύρεση με γιόγκα στον καθαρό αέρα του όμορφου μας πάρκου.

Αυτή η πρακτική της γιόγκα βασίζεται σε παραδοσιακές τεχνικές που περιλαμβάνουν τεχνικές αναπνοής, άσανα και διαλογισμό με έμφαση στις βαθιές διατάσεις, ενδυνάμωση και δουλεύοντας με την επανάληψη. Είναι μια ευκαιρία να συνδεθείτε με το φυσικό σας σώμα και με τον εσωτερικό ναό της ψυχής σας.
Μην ξεχάσετε: το mat σου. Νερό. Πετσέτα. Ένα λεπτό ύφασμα που θα καλύψει πρόσωπο και σώμα προς το τέλος της πρακτικής μας.

Info
Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023
Δημοτικός Κήπος Λευκωσίας, 18.30
Συνεισφορά €10/€15
Πληροφορίες 96269637
Δείτε την τοποθεσία EΔΩ  

*Υόγκα για όλους. Οποιαδήποτε ηλικία. Οποιαδήποτε εμπειρία. Οποιαδήποτε καταγωγή. Όλοι ευπρόσδεκτοι.*

 

 

Calendar

Prev September Next

MONDAY 16 SEPTEMBER

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
 
Σ
 
Κ