ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 Καρναβάλι Αμμοχώστου 2019

Καρναβάλι Αμμοχώστου 2019

  • 28/02/2019 - 10/03/2019
  • Events

Τo Καρναβάλι Αμμοχώστου που αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε από όλους, επιστρέφει και φέτος δριμύτερο, αναβαθμισμένο και σαφώς καλύτερο, με την δυναμική συνεργασία μεταξύ των Δήμων και Κοινοτήτων της περιοχής.

Το Καρναβάλι Αμμοχώστου διοργανώνεται για 12η χρονιά, θα συμμετέχουν περισσότερα από 30 σύνολα στην επαρχιακή παρέλαση ενώ οι θεατές, ντόπιοι και ξένοι αναμένεται να ξεπεράσουν τις 40 χιλιάδες.

Η Άντρη Σιαηλή θα ενσαρκώσει το ρόλο της Βασίλισσας Καρναβαλιού Αμμοχώστου 2019 με θέμα «Η Βασίλισσα των Καππάριων Νήσων».

Επίσημη έναρξη του θεσμού την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη στέψη της Βασίλισσας του Καρναβαλιού. Θα ακολουθήσει πλούσιο καλλιτεχνικό χορευτικό και σατιρικό πρόγραμμα, ενώ στο χώρο θα υπάρχει αφθονία ποτού και θα ψήνονται κρέατα, όπως επιβάλλει το έθιμο.

το Σάββατο 9 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η βραδινή «Ποδαράτη Παρέλαση» στους κεντρικούς δρόμους Παραλιμνίου, με την ομάδα κρουστών «BATUKINIO» και θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με Έλληνα καλλιτέχνη-έκπληξη.

Η μεγάλη επαρχιακή παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Παραλίμνι, θα περιλαμβάνει εντυπωσιακά σόου και ποικιλία πρωτότυπων θεμάτων σε άρματα, ενώ συνολικά οι καρναβαλιστές αναμένεται να ξεπεράσουν τις τρεις χιλιάδες.

Info
Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου- Κυριακή 10 Μαρτίου 2019
Δημοτική Πλατεία Παραλιμνίου
Αγίου Γεωργίου
Παραλίμνι, Αμμόχωστος
Πληροφορίες 23819303

Calendar

Prev May Next

SATURDAY 25 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ