ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Κόσμος χωρίς μάτια» στο DanceHouse Lefkosia

«Κόσμος χωρίς μάτια» στο DanceHouse Lefkosia

  • 18/06/2022 - 19/06/2022
  • Events

Μια παράσταση χορού ειδικά για παιδιά μέχρι 6 ετών με οπτική αναπηρία, καθώς και για βρέφη 6-18 μηνών.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας της Λιθουανικής ομάδας Dansema dance theater στην Κύπρο, ο Assitej Κύπρου θα διοργανώσει μια παράσταση ειδικά για έξι παιδιά με οπτική αναπηρία.

Η λιθουανική ομάδα Dansema, μαζί με την καλλιτεχνική της διευθύντρια, Birutė Banevičiūtė, θα παρουσιάσει τρεις παραστάσεις χορού κάτω από τον τίτλο «Κόσμος χωρίς μάτια/World without eyes», ειδικά για παιδιά μέχρι 6 ετών με οπτική αναπηρία καθώς και για βρέφη 6-18 μηνών.

Η διαδραστική χορευτική παράσταση-έρευνα «Κόσμος χωρίς μάτια» είναι αφιερωμένη σε παιδιά με «διαφορετική όραση». Επιδιώκει την πραγματική συμπερίληψη και τη συμμετοχή στην κοινότητα όπου οι άνθρωποι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες δεν χωρίζονται σε ικανούς και ανάπηρους.

Η παράσταση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Perform Europe, στο οποίο συμμετέχει ο Assitej Κύπρου, ενώ όπως και οι υπόλοιπες δράσεις του προγράμματος γίνεται σε συνεργασία με το Dancehouse Lefkosia.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη Σχολή Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας».

Info
DanceHouse Lefkosia
Παρθενώνος 25, Άγιος Ανδρέας

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022
Παράσταση αποκλειστικά για έξι παιδιά με οπτική αναπηρία | 11:00 | Είσοδος μόνο για τα 6 παιδιά που θα συμμετάσχουν και τους συνοδούς.

Παράσταση για παιδιά ηλικίας 6-18 μηνών | 17:00 | Γενική Είσοδος €10 – Είσοδος €5 για τα μέλη του Assitej Κύπρου

Κυριακή 19 Ιουνίου 2022
Παράσταση για παιδιά ηλικίας 6-18 μηνών | 11:00 | Γενική Είσοδος €10 – Είσοδος €5 για τα μέλη του Assitej Κύπρου


Τελευταία ενημέρωση:
Και οι δύο παραστάσεις του «Κόσμος χωρίς μάτια», που θα δοθούν στο Dancehouse Lefkosia, το ΣΚ 18 & 19 Ιουνίου, από τη Λιθουανική ομάδα Dansema dance theater, είναι sold out! Για πληροφορίες και για να μπείτε στη λίστα αναμονής, μπορείτε να καλέσετε στο 70008242

Calendar

Prev April Next

FRIDAY 26 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ