ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Made in Cyprus» στο Ristorante Locatelli

«Made in Cyprus» στο Ristorante Locatelli

  • 26/09/2024 - 27/09/2024
  • Events

Ένα αμιγώς ιταλικό «Made in Cyprus» μενού, γίνεται; Ναι, αν μιλούμε για το Ristorante Locatelli.

Το Ristorante Locatelli στο AMARA κλείνει 5 χρόνια παρουσίας στην κυπριακή γαστρονομική σκηνή με μια μοναδική διήμερη γιορτή! Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, η ψυχή της Κύπρου θα συναντήσει την τέχνη της Ιταλίας, σε ένα μοναδικό πάντρεμα γεύσεων, τεχνικών και υλικών.

Ο Chef de Cuisine Dario Sutera, εμπνευσμένος από τα ηλιολουσμένα τοπία της Κύπρου, έχει επιμεληθεί - υπό την καθοδήγηση του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Giorgio Locatelli – ένα ευρηματικό μενού, φόρο τιμής στο νησί που επηρέασε το γαστρονομικό του όραμα τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το «Made in Cyprus» διήμερο, στα παιχνιδιάρικα, αλλά εκλεπτυσμένα πιάτα του σεφ θα ενσωματωθούν τοπικά υλικά όπως το κολοκάσι, το κυπριακό λουκάνικο και φυσικά το χαλλούμι, και θα… παρερμηνευθούν με τη χρήση Ιταλικών τεχνικών.

Κάθε πιάτο θα συνδυάζεται με εξαιρετικά κυπριακά κρασιά από το The Anama Concept. Αυτό το «boutique» οινοποιείο, γνωστό για τα τολμηρά και γευστικά κρασιά του, υπόσχεται να συνδέσει τους επισκέπτες με τις ρίζες της οινοποιητικής κληρονομιάς της Κύπρου, αλλά και να αναδείξει αριστοτεχνικά τις γεύσεις κάθε πιάτου.

Μοντέρνο, κομψό και γεμάτο γεύσεις και ιστορία. Αυτό θα είναι το διήμερο “Made in Cyprus του Ristorante Locatelli. Σημειώστε το στην ατζέντα σας, ώστε να καταφέρετε να παρευρεθείτε στην πιο… νόστιμη γαστρονομική σύγκρουση της χρονιάς! Chef Dario Sutera και AMARA Hotel, σας ευχαριστούμε για την ένωση που δεν γνωρίζαμε ότι είχαμε ανάγκη!

Info
Πέμπτη 26 και Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024
Amara, Αμαθούς 95, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Για κρατήσεις και πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 2544 2222 ή στο restaurants-booking@amarahotel.com.
WEB: www.amarahotel.com | IG: www.instagram.com/amarahotelcy

Calendar

Prev September Next

WEDNESDAY 18 SEPTEMBER

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
 
Σ
 
Κ