ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Χιονάνθρωπος Μου» στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

  • 22/12/2021 - 23/12/2021
  • Music

Το Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τη Silver Spotlight Productions στο πρωτόγνωρο για τα Κυπριακά δεδομένα musical των Άλεξ Παναγή, Σταύρου Σταύρου και Κατερίνας Χριστοφίδου, «Ο Χιονάνθρωπος Μου».

Η πρωτοβουλία αυτή του Ιδρύματος έρχεται να εδραιώσει τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου αλλά και τη Silver Spotlight σε ένα πρωτοποριακό ποιοτικό θέαμα για νεαρούς θεατές και τις οικογένειές τους. Το επιτυχημένο musical, με 100% Κύπριους συντελεστές, παίρνει νέα μορφή, νέα πνοή, νέα μουσική κατεύθυνση αφού πρόκειται για μία εντελώς νέα και φρέσκια ενορχήστρωση για συμφωνική ορχήστρα από τον Κύπριο συνθέτη Γιώργο Κάρβελο, και υπόσχεται να προσφέρει στο Κυπριακό κοινό ζεστασιά, χαρά, συγκίνηση αλλά και γέλιο αυτή τη γιορτινή περίοδο.

Με τις γνωστές του μελωδίες, τρία νέα τραγούδια κι ένα υπέροχο, πολύχρωμο ανανεωμένο cast υπό τη σκηνοθετική κατεύθυνση του Μάριου Κακουλλή και τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου Πέτρου Στυλιανού, «Ο Χιονάνθρωπος Μου» θα φέρει έναν αέρα Broadway στην Κύπρο αυτά τα Χριστούγεννα.

Σύνοψη:
“Είναι παραμονές Χριστουγέννων. Όλη η πόλη κοιμάται, αλλά το κορίτσι βρίσκεται στο δωμάτιο της, μόνη, κοιτάζει έξω από το παράθυρο και είναι λυπημένη. Εύχεται από καρδιάς να μπορούσε να γίνει ένα θαύμα: ο Χιονάνθρωπος να έπαιρνε ζωή και να γινόταν ο καλύτερος της φίλος, ο φίλος που έχει τόσο, μα τόσο πολύ ανάγκη…"

Παραγωγή: Ίδρυμα Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου σε συνεργασία με τη Silver Spotlight Productions Ltd

Θεσμικός Χορηγός: Κυπριακή Δημοκρατία
Μέγας Χορηγός: ΟΠΑΠ Κύπρου
Χρυσός Χορηγός: Ελληνική Τράπεζα
Υποστηρικτές: Θέατρο Ριάλτο, Δήμος Λεμεσού
Χορηγοί Επικοινωνίας: Madame Figaro και Ράδιο Πρώτο

Info
Τετάρτη 22-Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 18.30 (Πεμ.16.30 & 18.30)
Λεωφόρος Μουσείου 4, Λευκωσία
Προπώληση cyso.interticket.com

Calendar

Prev January Next

WEDNESDAY 26 JANUARY

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
 
Σ
Κ