ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά σε online προβολή

Όλοι οι ρεμπέτες του ντουνιά σε online προβολή

  • 17/12/2020 - 20/12/2020
  • Cinema

Από τις 17 μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν διαδικτυακά την ταινία. Ο σύνδεσμος (link) θα δημοσιευθεί τις 17 Δεκεμβρίου, στις 7μμ.

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 5μμ θα έχουμε τον σκηνοθέτη της ταινίας σε ζωντανή σύνδεση μέσω Zoom για να μας μιλήσει για την ταινία και για να απαντήσει σε ερωτήσεις. Ελεύθερη συμμετοχή στο link: https://zoom.us/j/96385901013 

Σύνοψη:
Ακολουθώντας την ορχήστρα "The Famous SOAS Rebetiko Band" στην Κωνσταν/πολη, τον Πειραιά, την Ύδρα και το Λονδίνο, ο σκηνοθέτης καταγράφει τις εκδηλώσεις της μπάντας, όπως συναυλίες, τη διοργάνωση συνεδρίου για το ρεμπέτικο τραγούδι στην Ύδρα, με ομιλίες, μουσικές βραδιές και θέατρο σκιών. Οι μουσικοί της ορχήστρας, αν και από διαφορετικές χώρες, δείχνουν την ίδια αγάπη για το ρεμπέτικο τραγούδι και με τον ίδιο ενθουσιασμό καταφέρνουν να ενώνουν το κοινό που συμμετέχει σε κάθε τους εκδήλωση.

Διάρκεια: 84 λεπτά
Χώρα: Ελλάδα
Είδος: Εθνογραφικό
Γλώσσα: Ελληνικά
Υπότιτλοι: Αγγλικοί
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Τράγκαλος
Προβολές και Βραβεία:
Επίσημη συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας 2020 (κατηγορία μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ)

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ 2020 LONDON GREEK FILM FESTIVAL (Semi-finalist)

Βιογραφικό Σκηνοθέτη:
Ο Δημήτρης Τράγγαλος γεννήθηκε το 1951, στην Ελάτεια Φθιώτιδας. Σπούδασε μαθηματικά, ηλεκτρονικά και σκηνοθεσία κινηματογράφου. Από το 1985 εργάστηκε ως μοντέρ στην κινηματογραφία της Ε.Ρ.Τ. Συνεργάστηκε με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και την Εκπαιδευτική Τηλεόραση. Είναι Μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών. Δίδαξε μοντάζ στο Τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μοντάζ, κινούμενο σχέδιο και φωτογραφία στις κινηματογραφικές σχολές της Αθήνας. Στον κινηματογράφο, ως σκηνοθέτης και παραγωγός δημιούργησε ταινίες σε όλα τα κινηματογραφικά είδη, όπως κινούμενο σχέδιο, μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ.

Info

https://www.facebook.com/events/137957081224935/ 

Calendar

Prev April Next

FRIDAY 26 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ