ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Πολιτιστικό Φεστιβάλ Θελέτρας

Πολιτιστικό Φεστιβάλ Θελέτρας

  • 14/08/2022 - 14/08/2022
  • Events

Το Αθλητικό Πολιτιστικό Σωματείο Αποδήμων και Φίλων Θελέτρας προσκαλούν το κοινό στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Θελέτρας που θα γίνει στην Πλατεία της Θελέτρας. Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, στη δροσιά του βουνού, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε Πρόγραμμα με Παραδοσιακούς Κυπριακούς Χορούς όπως Τατσιά, Δρεπάνι, χορός των Ποτηριών, Στάμνα και άλλα.

Επιπλέον, θα υπάρχει πρόγραμμα με ζωντανή λαϊκή μουσική για διασκέδαση με τραγούδι και χορό. Αξίζει να σημειωθεί ότι η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό. Στο φεστιβάλ θα υπάρχει φαγητό, κλέφτικο (με κράτηση) που θα πωλείται €8. Θα υπάρχει επίσης παραδοσιακό ρέσι και ποτά σε λογικές τιμές. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα είναι ανοικτό για το κοινό και το υπό εξέλιξη «Μουσείο Παράδοσης Θελέτρας» που συμπεριλαμβάνει πολλά παλιά αντικείμενα ατόμων που έζησαν στην παλιά Θελέτρα, μεταξύ των οποίων και αργαλειό (βούφα), ανέμη, δουλάπι, ερμάρι, παραδοσιακό δωμάτιο, παραδοσιακές κυπριακές στολές, παλιές φωτογραφίες κ.α. Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης θα είναι το Κοινοτικό Συμβούλιο Θελέτρας.

Στην εκδήλωση θα κυκλοφορήσει και λαχείο, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για να τελειώσουν οι διεργασίες για το «Μουσείο Παράδοσης Θελέτρας». Στο λαχείο θα κληρωθούν πλούσια δώρα συνολικής αξίας πέραν των €2000.

Info
Kυριακή 14 Αυγούστου 2022
Πλατεία Θελέτρας, 20.30
Θελέτρα Πάφος
Κρατήσεις 99470635, 99592537, 99344532

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ