ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Το έργο που πάει λάθος» στο Δημ. Θέτρο Λατσιών

«Το έργο που πάει λάθος» στο Δημ. Θέτρο Λατσιών

  • 09/02/2023 - 12/02/2023
  • Theatre

O ALPHA Κύπρου παρουσιάζει τη βραβευμένη με Olivier Award κωμωδία καταστροφών «Το έργο που πάει λάθος». Η πιο πολυσυζητημένη θεατρική παράσταση της χρονιάς, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε πάνω από 30 χώρες ανεβαίνει στο δημοτικό Θέατρο Λατσιών. Απόδοση-σκηνοθεσία: Φώτης Γεωργίδης.

ALPHA Κύπρου, United Agents και Mischief Theatre ανακοινώνουν την επίτευξη συμφωνίας για τα δικαιώματα του θεατρικού έργου ‘THE PLAYTHAT GOES WRONG’ των Henry Lewis, Jonathan Sayer και Henry Shields, και παρουσιάζουν στο θεατρόφιλο κοινό της Κύπρου την πιο πολυσυζητημένη θεατρική παράσταση της χρονιάς.

Μια «ερασιτεχνική» ομάδα από ατάλαντους ηθοποιούς καλείται να φέρει εις πέρας το έργο μυστηρίου «Ο φόνος στην έπαυλη Χάμερσον». Λίγο τα λανθασμένα σκηνικά, λίγο η έλλειψη ταλέντου από τους ηθοποιούς και λίγο η ανύπαρκτη εμπειρία από το τεχνικό προσωπικό οδηγούν σε άβολες καταστροφές επί σκηνής, τις οποίες οι «ηθοποιοί» προσπαθούν να καλύψουν. Το γέλιο είναι εγγυημένο. Η σωματική ακεραιότητα του ερασιτεχνικού καστ όμως, όχι…

«Το έργο που πάει λάθος»! Η βραβευμένη με Olivier Award κωμωδία καταστροφών έρχεται στην Κύπρο20 Ιανουαρίου κάνει πρεμιέρα, το πολυσυζητημένο θεατρικό έργο καταστροφών... που γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε πάνω από 30 χώρες.
Αν οι καταστροφές σας ιντριγκάρουν, τα λάθη είναι το κρυφό σας χόμπι και κρύβετε έναν καταπιεσμένο εγκληματολόγο μέσα σας, τότε ο Μάριος Δημητρίου, ο Φώτης Γεωργίδης, ο Σοφοκλής Κασκαούνιας, ο Ανδρέας Τσιέλεπος, η Άννα Γιαγκιώζη, η Ιωάννα Λαμπροπούλου και Βασίλης Χαραλάμπους σάς περιμένουν στη σαρωτική κωμωδία καταστροφών… «ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΛΑΘΟΣ»! Σε απόδοση κειμένου και σκηνοθεσία Φώτη Γεωργίδη, κλείστε πρώτη θέση, γιατί αυτό θα είναι και το μοναδικό πράγμα που ΔΕΝ πρόκειται να πάει λάθος!

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑLPHA KΥΠΡΟΥ
Απόδοση κειμένου & Σκηνοθεσία: Φώτης Γεωργίδης.
Σεναριογράφοι: Henry Lewis, Jonathan Sayer, και Henry Shields.
Στους ρόλους των ερασιτεχνών Ηθοποιών: Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Ανδρέας Τσιέλεπος, Άννα Γιαγκιώζη, Ιωάννα Λαμπροπούλου και Βασίλης Χαραλάμπους.
Στους ρόλους των τεχνικών: Κωνσταντίνος Βασιλείου και Σοφοκλής Σοφοκλέους
Σκηνογραφία: Έλενα Τερέπεη
Κατασκευή Σκηνικού: Get Set
Τεχνική Υποστήριξη: SY STAGE
Βοηθός Σκηνοθέτη: Θεοδώρα Ανδρέου
Κινησιολογία: Εύα Καλομοίρη
Φωτισμός: Γιώργος Λάζογλου
Διεύθυνση Παραγωγής: Ανδρέας Βασιλείου, Μιχάλης Αργυρού, Κλείτος Κλείτου

Info
Πέμπτη 9- Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023
Δημ. Θέατρο Λατσιών, 20.00
Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 57 Λευκωσία
Εισιτήρια από €15
Προπώληση Tickethour

Calendar

Prev May Next

SATURDAY 25 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ