ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Under Construction της Ελένης Αναστασίου στο Ξυδάδικο

Under Construction της Ελένης Αναστασίου στο Ξυδάδικο

  • 05/07/2024 - 06/07/2024
  • Events

Το κέντρο παραστατικών τεχνών ΜΙΤΟΣ, παρουσιάζει την επόμενη συμμετοχή του καλλιτεχνικού προγράμματος φιλοξενίας theYard.Residency.24. Πρόκειται για την performance/installation UNDER CONSTRUCTION της Ελένης Αναστασίου που θα πραγματοποιηθεί στο Ξυδάδικο στις 5 και 6 Ιουλίου.

Με αφορμή το αυτοδημοσιευμένο βιβλιαράκι ποίησης «Σημειώσεις: Είδη Προικός», η Ελένη Αναστασίου συνεχίζει την καλλιτεχνική της έρευνα και πρακτική με τη νέα performance UNDER CONSTRUCTION.

H performance εξετάζει την οικειότητα μεταξύ της βίας μιας διαρκώς μεταβαλλόμενης πόλης και της ανάγκης για τρυφερότητα. Με φόντο μια πόλη που φαίνεται να είναι σε αέναη ανάπτυξη, τα κομπρεσέρ γίνονται η μουσική με την οποία χορεύουμε, το μπετόν μεταλλάσσεται σε απαλές προσόψεις που κρατούν την εγγύτητα μας και ο καυτός ήλιος γίνεται ο πιο εθιστικός εχθρός μας. Η άσφαλτος ουρλιάζει αλλά εμείς δεν την ακούμε. Πονάμε εκστατικά.

Σκηνοθεσία, επιμέλεια, performance: Eλένη Αναστασίου, Σκηνοθεσία κίνησης: Μπελίντα Παπαβασιλείου, Σύνθεση ήχου: Έλενα Σαβίδου, Επιμέλεια χώρου: Μαρία Κυριάκου, Τεχνική υποστήριξη: Βαγγέλης Κονιώτης

Info
Παρασκευή 5- Σάββατο 6 Ιουλίου 2024
Ξυδάδικο, 20.00
Γενεθλίου Μιτέλλα 34 Λεμεσός
Εισιτήρια €10
Κρατήσεις 96596302

Calendar

Prev June Next

FRIDAY 21 JUNE

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
 
Σ
Κ