ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Κατακλυσμός Λάρνακας 2023

Κατακλυσμός Λάρνακας 2023

  • 02/06/2023 - 07/06/2023
  • Music

Έξι μέρες γεμάτες μουσική, συναυλίες με αγαπημένους τραγουδιστές Ελλάδας και Κύπρου, χορευτικά συγκροτήματα, δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις, στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

Η αρχή θα γίνει Παρασκευή 2 Ιουνίου με την παρέλαση πολιτιστικών ομίλων και τις φιλαρμονικές του Δήμου Λάρνακας, της Αστυνομικής Δύναμης και των Περβολιών.

Την ίδια μέρα, απολαμβάνουμε τη Στέλλα Γεωργιάδου με νέα τραγούδια και διαχρονικές επιτυχίες. H βραδιά θα κλείσει με συναυλία του Χρήστου Δάντη.

Το Σάββατο 3 Ιουνίου, το μουσικό σχήμα Μιχάλη Χατζημιχαήλ παρουσιάζει το πρόγραμμα Ανθολογία Παραδοσιακού Τραγουδιού με τους Μιχάλη Χατζήμιχαηλ, Άντρη Καραντώνη και Στέφανο Πελεκανή. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα κλείσει τη βραδιά με τις επιτυχίες της.

Η Βασιλική Χατζημιχαήλ και ο Κώστας Χατζηχριστοδούλου έρχονται την Κυριακή 4 Ιουνίου, με τη συναυλία ''Θαλασσινοί Αντίλαλοι''.

Δευτέρα 5 Ιουνίου ο Biased Beast θα μας ψυχαγωγήσει μαζί με την ορχήστρα του, και θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Κατερίνα Κακοσαίου.

Ο Μιχάλης Τερλικκάς και η Μουσική Παρέα ΜΟΥΣΑ,  την Τρίτη 6 Ιουνίου θα παρουσιάσουν παραδοσιακή μουσική καταξιωμένων Κύπριων συνθετών. Στη συνέχεια έρχεται ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη με τον Πέτρο Κουλουμή και την Ασπασία Στρατηγού αλλά και συναυλία με τον Δημήτρη Φανη.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, περιλαμβάνει τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον Φίλιππο Κτενά αλλά και συναυλία με την Αναστασία.

Info
Παρασκευή 2 - Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023
Παραλία Φοινικούδων Λάρνακα
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ

Calendar

Prev June Next

SUNDAY 16 JUNE

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
 
Σ
Κ