ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Presence (light) από τη Melissa Zanga στο Κτήριον 53

  • 20/04/2024 - 20/04/2024
  • Theatre

Ένα τελετουργικό performance art, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων στη Λευκωσία του Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ

Το γνωστό μας Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ κάνει αρχή φέτος από πολύ νωρίς με μία σειρά παράλληλων δράσεων στη νέα του στέγη το Κτήριον 53 στην Παλιά Λευκωσία αρχίζοντας από τον Απρίλιο. Mε μοτό: "Ζήσε το θέατρο της εποχής σου" το φεστιβάλ θεάτρου και παραστατικών τεχνών ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ξεκινά της παράλληλες δράσεις του και μας προσκαλεί να απολαύσουμε καλό θέατρο.

Η Μελισσάνθη Ζάνγκα δημιουργεί ένα τελετουργικό performance art σχεδιασμένο να σας προκαλεί, να προκαλεί, να σας ηρεμεί και να σας εξυπηρετεί. Η ερμηνεύτρια αφήνει τον εαυτό της να γίνει μάρτυρας, ευάλωτη και αληθινή, αυτό είναι το μαγικό της εργαλείο. Μέσα από τη δική της προθυμία να ταξιδέψει βαθιά μέσα της, καθοδηγεί μια εξερεύνηση στο συλλογικό μας υποσυνείδητο. Τι είναι η ευχαρίστηση και πώς ανοίγουμε σε αυτήν; Πιστεύετε στις αρχαίες παραδόσεις της μαγείας και της επικοινωνίας με το πνεύμα; Ποια παλιά θλίψη κουβαλάμε ανεπεξέργαστη και πώς είναι να γιορτάζουμε πραγματικά πλήρως; Μέσω της παρουσίας όλα τα πράγματα έρχονται στο φως.

Info
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Κτήριον 53 - Πυρήνας Πειραματικών Τεχνών Λευκωσίας, Καλλιτεχνείον/ Arts Studio, 20.30
Λεωφόρος Αθήνας 25-27 Χρυσαλινιώτισσα, Λευκωσία)
Εισιτήρια €12
Προπώληση more.com
Πληροφορίες 70001384

Calendar

Prev May Next

TUESDAY 28 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ