ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

8 ιδιαίτερες προτάσεις για έξοδο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

WIZ TEAM

Είναι γεγονός ότι ο έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα, ωστόσο είναι όμορφο κάπου κάπου να βγαίνουμε από τα συνηθισμένα μας και να τιμάμε τον καλό μας ή την καλή μας με μια ξεχωριστή έξοδο. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αποτελεί μια καλή αφορμή να δείξουμε στον σύντροφό μας πόσο ξεχωριστός είναι για εμάς.

Το Wiz βρήκε 8 ιδιαίτερες προτάσεις για έξοδο,  εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε αυτή που σας εμπνέει και να εντυπωσιάσετε το έτερον σας ήμισυ.

1. Ο έρωτας είναι γλυκός

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by JinCo (@jinco_cy)

Αν θες να εντυπωσιάσεις και να γλυκάνεις τον καλό σου ή την καλή σου ένα άκρως ερωτικό γλυκο ειδικά φτιαγμένο για αυτή την μέρα σε περιμένει στο Jinco Brunch & More στα Πέρα Ορεινής.

2. Ο έρωτας θέλει καλό φαγητό και μουσική

Το Mouson Bar Restaurant στο κέντρο της Λευκωσίας γιορτάζει την αγάπη με ένα ρομαντικό σκηνικό που υπόσχεται να διασκεδάσει όλες μας τις αισθήσεις! Για τη γεύση και την όσφρηση υπεύθυνοι θα είναι ο σεφ Κυριάκος Κερλέγκου και ο mixologist Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου. Ο σεφ και η ομάδα του έχουν ετοιμάσει για εκείνη τη μέρα ένα special 5-course menu, με κυρίαρχο το χρώμα του έρωτα, το κόκκινο και με γεύσεις που θα μας ταξιδεύσουν σε ρομαντικούς προορισμούς από όλο τον κόσμο!Το υπέροχο menu θα μπορεί κάποιος να το συνοδεύσει με κρασιά που έχουν επιλεγεί για τη μέρα της αγάπης, καθώς και με τα υπέροχα signature cocktails και perfect serve classic cocktails του Mouson.Ακουστικά, θα παρασύρει τους θαμώνες σε ερωτικά μονοπάτια ο τραγουδοποιός Μάριος Μελέκκης, με τη συνοδεία του πιάνου του, με γνωστά ελληνικά τραγούδια της αγάπης και του έρωτα. 

Τιμή ανά άτομο €35 που περιλαμβάνει:
Welcoming cocktail
5-course set menu
Live Greek music by Marios Melekkis

3. Ο έρωτας είναι από το Παρίσι


Για την ημέρα των ερωτευμένων το Paul στην Ζήνα Κάθνερ φέρνει το Παρίσι σε εμάς! Μια όμορφη ατμοσφαιρική βραδιά στο παρέα με τους Avant Tout για μια γαλλική και όχι μόνο μουσική και γευστική εμπειρία.
Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο 22029377.

4. Ο έρωτας θέλει βουνό και τζάκι


Τι πιο ρομαντικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα τραπέζι με υπέροχο φαγητό, όμορφη ατμόσφαιρα δίπλα στο τζάκι και μία απίστευτη θέα στο βουνό! Το Αρχοντικό Κυβερνήτη υπόσχετε να ετοιμάσει την πιο όμορφη έκπληξη για τον/την σύντροφό σου.

Δες το μενού: https://bit.ly/3KyUpMz 
Για κρατήσεις +357 96930007 ή
Στείλτε προσωπικό μήνυμα  Online https://archontikokiverniti.com/ 

5. Ο έρωτας είναι Jazz

Mια ξεχωρίστη Jazz Βραδιά Βαλεντίνου ετοιμάζει το Tapeo e Vino. Η ατμόσφαιρα γίνεται μοναδική με τον Dimitrov στο Σαξόφωνο και την Στυλιανή στα Vocals.
Για την μέρα σερβίρονται Tapas και κυρίως πιάτα, Cocktails και κρασιά, που θα εμπνεύσουν τον έρωτα!

Κρατήσεις  22777721
*Χρέωση για μουσική €2.00 ανά άτομο

6. O έρωτας θέλει ποίηση

Το Υφαντουργείο στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας προσκαλεί το κοινό σε μια βραδιά γεμάτη έρωτα ποίηση και αγάπη. Η πρόσκληση αφορά ερωτευμένους και μη.
Οι ποιητές οι οποίοι θα μοιραστούν τα ποιήματα τους με το κοινό είναι:
Ειρήνη Ηλία
Κυριακή Μανουσάκη
Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Ελένη Μυλωνά
Μαρίζα Ωχ / Love, Zinia
Λάμπρος Πολυβίου
Μαριάννα Χαραλάμπους / Aimerlavie

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 96-269637
Είσοδος 7 ευρώ με τεστ 24 ωρών
14.02.22, η ώρα 20.30 μ.μ.
Υφαντουργείο
Λεύκωνος 67-71, Φανερωμένη, Λευκωσία

7. Ο έρωτας είναι οι μπαλάντες της Άννας

Τη συναυλία «Οι μπαλάντες της Άννας» παρουσιάζει το LOVE FM 100.7 και η RCB BANK. Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, η οποία μετράει εκατομμύρια πωλήσεις, δεκαετίες επιτυχημένης καριέρας και αμέτρητες επιτυχίες, κάνει μια επιλογή από τα πιο ερωτικά της τραγούδια, για μια μοναδική συναυλία ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου στις 20.30. Tην συναυλία μπορείτε να την απολαύσετε και από την άνεση του σπιτιού σας μιας και  θα μεταδοθεί και διαδικτυακά μέσω livestreaming. http://www.livestage.stream/ 

8. Ο έρωτας θέλει drive in cinema και μετά δείπνο στην Μαρίνα

Η απόλυτη ρομαντική εμπειρία για την ημέρα των ερωτευμένων!
Γιορτάστε την ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου και ζήστε με τους αγαπημένους σας μία απόλυτα ρομαντική και αξέχαστη βραδιά συνδυάζοντας drive-in cinema κάτω από τα αστέρια και ρομαντικό δείπνο πάνω στη θάλασσα, στη Μαρίνα Λεμεσού! Έχοντας τη δυνατότητα να απολαύσετε μία από τις μεγαλύτερες box office επιτυχίες στην ιστορία του κινηματογράφου από την άνεση του αυτοκινήτου σας, το drive-in cinema θα πραγματοποιηθεί στην οροφή του πολυόροφου χώρου στάθμευσης της Μαρίνας Λεμεσού. Με θέα τη μαρίνα και τα φώτα της πόλης της Λεμεσού, οι δύο προβολές της ταινίας “Dirty Dancing”, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου στις 19:15 (τελευταία ώρα άφιξης μέχρι τις 19:00) και στις 22:15 (τελευταία ώρα άφιξης μέχρι τις 22:00).
Προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας κάνοντας κράτηση σε ένα απο τα πιο κάτω εστιατόρια της Μαρίνα Λεμεσού, και απολαύστε ένα ρομαντικό δείπνο πάνω στη θάλασσα το ίδιο βράδυ, πριν η μετά τον κινηματογράφο.
• Gazebo Mare (Τηλ: +357 25 051 878)
• Marina Breeze (Τηλ: +357 25 051 230)
• Epsilon Resto Bar (Τηλ: +357 25 051 393)
• Café Calma (Τηλ: +357 25 051 333)
• Wagamama (Τηλ: +357 25 051 299)
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Μαρίνα Λεμεσού καλώντας στο +357 25 020 020 ή στέλνοντας email στο events@limassolmarina.com