ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το Έργο Που Πάει Λάθος» έρχεται στην Κύπρο!

WIZ TEAM

Την απόδοση και σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο πετυχημένος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός Φώτης Γεωργίδης (Κάμπινγκ), ενώ και το καστ αποτελείται από πολύ γνωστά ονόματα.

Ο ALPHA Κύπρου, οι United Agents και το Mischief Theatre ανακοινώνουν την επίτευξη συμφωνίας για τα δικαιώματα του θεατρικού έργου «The Play That Goes Wrong», των Henry Lewis, Jonathan Sayer και Henry Shields.

Η βραβευμένη με «Olivier Award» βρετανική κωμωδία καταστροφών γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε πάνω από 30 χώρες, με καθημερινές sold out παραστάσεις στο West End του Λονδίνου και το Broadway της Νέας Υόρκης.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο ALPHA Κύπρου, ενώ την απόδοση και σκηνοθεσία του αναλαμβάνει ο πετυχημένος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός Φώτης Γεωργίδης.

Ανάμεσα στο καστ των ηθοποιών συναντάμε τα ονόματα των Μάριου Δημητρίου, Ανδρέα Τσέλεπου, Σοφοκλή Κασκαούνια, Βασίλη Χαραλάμπους, Ιωάννας Λαμπροπούλου, Άννας Γιαγκιώζη και Κωνσταντίνου Βασιλείου.

«Το Έργο Που Πάει Λάθος» ξεκινά την καταστροφική του πορεία στις 20 Ιανουαρίου, με τακτικές παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών.