ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 πολύ special events για την Τσικνοπέμπτη

WIZ TEAM

Ιδιαίτερα γεύματα και δείπνα σε εστιατόρια (πέραν από ταβέρνες), υπαίθρια parties, αλλά και events με ζωντανή μουσική από δημοφιλείς καλλιτέχνες.

Tsiknisma & Negronis στο Sunmoon Creative Space

Στον δρόμο μπροστά από το Sunmoon Creative Space, από της 18:30 και μετά, θα μπορούμε να απολαύσουμε slow cooked spare ribs, λουκάνικα του Φιλήμονα (Φιλήμων Γεύσεις) και φυσικά το καλύτερο Negroni στη Λάρνακα! Επιπλέον, το μενού θα περιλαμβάνει κι άλλα κοκτέιλ εμπνευσμένα από την Τσικνοπέμπτη. Δεν χάνεται αυτό το πάρτι.

Περισσότερα για τον Sunmoon Creative Space εδώ.

 

Πάμε Volta! 

Τσικνοπέμπτη χωρίς το κρεατάκι της γίνεται; Δεν γίνεται. Είπαμε να παρεκκλίνουμε λίγο από τα συνηθισμένα, όπως και πέρσι, και να προσφέρουμε τη δική μας νότα στη γιορτή: best meats and finest wines. Δηλαδή, ανάβουμε τη φουκού, καπνίζουμε beef brisket, λουκάνικα εναλλακτικά και χοιρινά και σερβίρουμε μερικά από τα αγαπημένα μας κόκκινα κρασιά. Από τις 6 και μετά. Τσικνοπέμπτη a la Volta style.

Περισσότερα για το Volta Wine Bar εδώ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Volta (@voltawinebar)

 

Τσικνοπέμπτη στο Kuzuba

Μεσημέρι Τσικνοπέμπτης με χοιρινό και κοτόπουλο κοντοσούβλι, χωριάτικο λουκάνικο, μανιτάρια σχάρας και χαλούμι από τον Ακάμα. Όλα με το ξεχωριστό touch του Kuzuba.

Περισσότερα για το Kuzuba εδώ

 
Διάβασε επίσης: Σε μπαρ στην Κύπρο ο bartender από το No3 Καλύτερο Μπαρ στον Κόσμο

Ζωντανή μουσική στην Παλαιά Ελιά

Ειδικά για την Τσικνοπέμπτη η Παλαιά Ελιά έχει ετοιμάσει ένα μενού που αρμόζει στη παράδοση, ενώ το γεύμα θα συνοδεύει με τα ρεμπέτικα άσματά του το σχήμα Αεί Παίδες (ώρα 14.00). Σε ότι αφορά στο βράδυ, την εμπειρία με το φαγητό θα συμπληρώνει ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους, έχοντα διάθεση για πάρτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορέσετε τη μάσκα σας!

Περισσότερα για την Παλαιά Ελιά και κράτηση με ένα κλικ μέσω του WiZ BookOnline εδώ.

 

 

Special American BBQ Platter στο Ammos

Ελάτε να Τσικνώσουμε! Ειδικά για αυτή την Τσικνοπέμπτη βγάζουμε έξω τη ψησταριά για να δημιουργήσουμε το πιο χυμώδες BBQ που έχετε δοκιμάσει. Ελάτε για να απολαύσετε ένα μοναδικό special American barbeque platter, ειδικά για τη μέρα. Brisket, ribs, κοτόπουλο και πολλά άλλα.

Περισσότερα για το Ammos εδώ.

 

Τσίκνα, τρέλα και κορδέλα στο Alley

Το αγαπημένο εστιατόριο της Λεμεσού θα τσικνίζει και θα ψήνει στο grill, υπό τις μουσικές του DJ Manos Scoulos. Από το μεσημέρι το εστιατόριο που συγκαταλέγεται στη λίστα των WiZ 50 Best θα κάνει κατάσταση στο κέντρο της πόλης.

Περισσότερα για το Alley εδώ.

 

Ποιοτικές κοπές στο Dionysus Mansion

Άλλο ένα εστιατόριο των WiZ 50 Best, το Dionysus Mansion, προτείνει ένα sharing menu με τις πιο ποιοτικές κοπές και τις πιο δυνατές γεύσεις, πάντα με τα πιο φρέσκα ενίοτε τοπικά προϊόντα στην κουζίνα. Μεσημέρι ή βράδυ, με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Περισσότερα για το Dionysus Mansion εδώ.

 

Τσικνοπέμπτη στους Πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου

Ο Σύνδεσμος Καταστηματαρχών Πεζοδρόμων Λευκωσίας διοργανώνει με τη στήριξη του Δήμου Λευκωσίας Τσικνοπέμπτη στους Πεζόδρομους Λήδρας και Ονασαγόρου. Από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ το κέντρο της πόλης θα πλημμυρίσει με μουσική, φαγητό, ποτό, γλυκά, καρναβαλίστικη παρέλαση και εργαστήρια για παιδιά. Στις 6 θα γίνει η παρέλαση, ενώ στις 7 θα ξεκινήσει η μουσική από τη μπάντα ΑΛΑΛΟΥΜ. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφέρονται Δωρεάν τσιμπήματα σουβλάκια, πουρέκια, ζιβανία, κρασί και μπύρα.

 

Το Λεμεσιανό Καρναβάλι 2024 αρχίζει την Τσικνοπέμπτη

Μέρα αυθεντικής αποκριάτικης διασκέδασης και ξεφαντώματος από τον Δήμο Λεμεσού, με πλούσιο πρόγραμμα. Στις11.00 αρχίζει το καρναβαλίστικο ξεφάντωμα με μουσική και κέρασμα μπροστά από την Ελληνική Τράπεζα και την Τράπεζα Κύπρου, από τη 1.30 μέχρι τις 5.00 στη Σαριπόλου θα παίζουν οι «Κανταδόροι Λεμεσού» αλλά και DJs, ενώ στις 6.00 θα παρουσιαστεί έκθεση ζωγραφικής στο Δημοτικό Μέγαρο, την ίδια ώρα στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) θα υπάρχει μουσική και τραγούδι με την ομάδα κρουστών Batukinio και το συγκρότημα The Latin way of Pop, σε ρυθμούς από την Κούβα μέχρι και την Βραζιλία. Ακολούθως, στις 7.00 ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο, η Βασιλική οικογένεια, η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, οι Μαζορέττες και οι Κανταδόροι θα ξεκινήσουν από το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο προς τη πλατεία Γρ. Αυξεντίου για τη στέψη της Βασίλισσας της Λεμεσού, το κόσμημα της Μεσογείου που εισέρχεται στην πόλη πάνω σε ένα εντυπωσιακό άρμα. Η βραδιά θα κλείσει με το καρναβαλίστικο πάρτι που αρχίζει στις 8.00 με τραγούδι και χορό από τον Πασχάλη.   

Εδώ Λεμεσός! Κοπιάστε όλοι μεταμφιεσμένοι! Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ: http://tinyurl.com/mry6362z

 

Συναυλία με τον Πάνο Καλλίδη και τους Kings

Στις 7 Μαρτίου, από τις 17.30, η Πλατεία Κέννεντυ θα γεμίσει με φωνές, μουσικές και ανεβασμένη διάθεση, χάρη στο live που διοργανώνει ο Δήμος Πάφου μα τους Πάνο Καλλίδη και KINGS.