ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
2ο Vegan Fam Festival στον Ψεματισμένο

2ο Vegan Fam Festival στον Ψεματισμένο

  • 10/09/2022 - 10/09/2022
  • Events

Μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής, μιας και ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή, αλλά φιλοσοφία ζωής η οποία εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στον κόσμο.

Το Vegan Fam Festival επιστρέφει για δεύτερη φορά, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022, στο Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών, στο χωριό Ψεματισμένος της επαρχίας Λάρνακα.

Το Vegan Fam Festival είναι μια γιορτή αφιερωμένη σε κάθε μορφή ζωής! Είναι μια ευκαιρία τόσο για τους βίγκαν όσο και για αυτούς που ενδιαφέρονται για ένα υγιεινό τρόπο ζωής για τον εαυτό τους και τον πλανήτη, να περάσουν μια όμορφη μέρα στη φύση.

Ο βιγκανισμός δεν αποτελεί μόνο μια διατροφική συνήθεια ή επιλογή, αλλά είναι φιλοσοφία ζωής η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς στην Κύπρο και στο κόσμο. Οι άνθρωποι στρέφονται προς αυτόν είτε για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους, είτε για να βελτιώσουν την υγεία τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τον βίγκαν τρόπο ζωής, να παρακολουθήσουν ομιλίες, επιδείξεις μαγειρικής και εργαστήρια από την Lidl Food Academy και το Vantastic Canteen, να δοκιμάσουν νόστιμα φαγητά και γλυκά, να χαλαρώσουν στο κέντρο ευεξίας, να ψωνίσουν βίγκαν προϊόντα, να ακούσουν ζωντανή μουσική και άλλα πολλά.

Το φεστιβάλ έχει οικολογικό χαρακτήρα και έχει γίνει μια μεγάλη προσπάθεια να περιοριστεί η χρήση πλαστικού στο ελάχιστο.

Περισσότερες πληροφορίες βρείτε στη σελίδα του event στο Facebook και στη σελίδα www.veganfamfestival.com

Υποστηρικτής: Lidl Κύπρου
Χορηγοί: Somersby Sparkling Cider, Υφυπουργείο Τουρισμού, The Mighty Kitchen, Papafilipou Ice Creams
Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού Σάββα Περδίου
Στηρίζουν: το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψεματισμένου, η Party Ice και η εταιρεία PIN Financial Services
Διοργανωτές: Events for Thought και Cyprus Vegan Guide

Χορηγός Επικοινωνίας: WiZ Guide

Info
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022
Πάρκο Αιωνόβιων Ελαιών, 11.00-23.00
Ψεματισμένος, επαρχία Λάρνακας
Ώρες 11:00-23:00
Είσοδος ελεύθερη

 

Calendar

Prev May Next

SUNDAY 19 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ