ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
3rd Limassol Sports Festival

3rd Limassol Sports Festival

  • 25/05/2024 - 25/05/2024
  • Events

Υπερθέαμα και συγκινήσεις επιφυλάσσει για άλλη μια φορά το Limassol Sports Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου στο Μόλο Λεμεσού. Το πιο εντυπωσιακό αθλητικό πάρτι της χρονιάς, το οποίο εντάσσεται στο καλεντάρι των Λεμεσίων 2024 Powered by BrainRocket, περιλαμβάνει και φέτος μια πανδαισία αθλημάτων και δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες και αντοχές τους, αποκτώντας προσωπική εμπειρία για όλα τα αθλήματα που προσφέρει για τους δημότες της η Λεμεσός, μέσα από τους 30 διαφορετικούς σταθμούς αθλημάτων που θα λειτουργούν στο χώρο, καθώς και να ενημερωθούν για τα σημαντικά οφέλη του αθλητισμού.
Παράλληλα, όσοι παραβρεθούν στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, μεταξύ άλλων, δραστηριότητες Α.Γ.Ο, επιδείξεις χορού, καράτε, Muay Thai, τζούντο, Τάε Κβο Ντο και να συμμετέχουν σε προγράμματα εκγύμνασης, λαμβάνοντας προσωπικές συμβουλές υγιεινής διατροφής, από πιστοποιημένους διαιτολόγους. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί, επίσης, σταθμός μετρήσεων λίπους.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα ξέφρενο πάρτι, με συναυλία από τους Παπιγιόν band και μουσική από γνωστό DJ, ενώ Live link δημοφιλούς ραδιοσταθμού θα μεταφέρει τον παλμό της διοργάνωσης σε όλη την Κύπρο.
Όπως αναφέρει το Αθλητικό Γραφείου του Δήμου Λεμεσού στόχος του Limassol Sports Festival, το οποίο διοργανώνεται για τρίτη φορά, είναι η προώθηση του αθλητισμού και των δραστηριοτήτων του, ως θετικού πρότυπου ζωής για μια υγιή κοινωνία. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα αθλητικά σωματεία, ομάδες, σχολές ή ακαδημίες, με έδρα τη Λεμεσό.

Πλατινένιος Χορηγός: BrainRocket
Ασημένιοι Χορηγοί: Medochemie, Space 307, Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού
Χορηγοί: Deloitte, Avaton Communications, Hercules Group
Υποστηρικτές: Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Άγιος Νικόλαος», Marlow Navigation, Famous Sports, Nextbike by Tier

Info
Σάββατο 25 Μαΐου 2024
Mόλος Λεμεσού, 15.00 -19.00
Κατά μήκος του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου

 

Calendar

Prev June Next

THURSDAY 13 JUNE

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
 
Σ
Κ