ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
5ο Spring Festival στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού

5ο Spring Festival στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού

  • 29/04/2023 - 01/05/2023
  • Events


Το φεστιβάλ που διοργανώνει το Inspired Family Fun, επιστρέφει εμπλουτισμένο και πιο fun από ποτέ! Η φύση φορά τα γιορτινά της και γιορτάζουμε φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά την Άνοιξη στη Λευκωσία και Λεμεσό.

Το 5o Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ by Inspired Family Fun, καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους και υπόσχεται τις πιο μαγικές στιγμές!
Τα δύο υπέροχα πάρκα θα πλημυρίσουν με λουλούδια, πολλά παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες όπως τραμπολίνα bungee jumping, βόλτες με άλογα και πόνυ, πισίνες με συγκρουόμενες βαρκούλες, ανοιξιάτικες χειροτεχνίες και άλλα πολλά! Επίσης, πολλές εκπλήξεις όπως παραστάσεις με παπαγάλους, λουλουδένια photobooth, νεραϊδοπάρτι, μουσική και χορός, θα συμβάλουν στην δημιουργία μιας χαρούμενης και δημιουργικής ατμόσφαιρας!

Η είσοδος είναι €2 και είναι εισφορά για την ενίσχυση του Συνδέσμου Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου».

Παιχνίδια και δραστηριότητες από €2

Το 5ο Limassol Spring Festival στηρίζουν, ως χορηγός τα σνακ Cheetos και ως υποστηρικτές τα McDonalds, η Phil Andreou Digital Printings, τα SoΕasy stores, ο Δήμος Λευκωσίας, το Τμήμα Δασών και το BLACKBOOK Agency.
Χορηγοί επικοινωνίας: Love FM 100.7, «Beautiful People» online magazine, Russian Wave Radio και Cal Creative Communication.

Info
Σάββατο 29 Απριλίου – Δευτέρα 1 Μαΐου 2023
Δασικό Πάρκο Λεμεσού
Πληροφορίες 99300256
www.inspiredfamilyfun.com 

Calendar

Prev April Next

THURSDAY 25 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ