ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
6o Φθινοπωρινό Φεστιβάλ - Halloween Edition  στο Πάρκο Ακρόπολης

6o Φθινοπωρινό Φεστιβάλ - Halloween Edition στο Πάρκο Ακρόπολης

  • 21/10/2023 - 22/10/2023
  • Events

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Οκτωβρίου στο Πάρκο Ακροπόλεως στη Λευκωσία και το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Οκτωβρίου 2023 στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού μικροί και μεγάλοι θα χαρούν την μαγεία του Halloween και θα διασκεδάσουν με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες.

Τα δύο υπέροχα πάρκα θα πλημυρίσουν μαγισσούλες, φαντασματάκια, χιλιάδες κολοκύθες και πολλά παιχνίδια, πισίνες με μπάλες και συγκρουόμενες βαρκούλες, τραμπολίνα bungee jumping, τοξοβολία, ζαχαροτεχνίες, χειροτεχνίες, skeleton paintball, funfair και πολλές εκπλήξεις.

Η «τρομακτική» διασκέδαση δεν σταματά λεπτό αφού ο Chester κερνά Cheetos και παίζει τρίλιζα με τους μικρούς του φίλους, οι παπαγάλοι είναι έτοιμοι να σας καταπλήξουν με τις παραστάσεις τους και τα Halloween party θα σκορπίσουν γέλια και χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Στηρίξτε το επιλεγμένο μας φιλανθρωπικό ίδρυμα, τον Σύνδεσμο Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» με προαιρετική εισφορά €2.

Παιχνίδια και δραστηριότητες από €3
Απολαμβάνουμε τη μαγεία του Halloween και ενισχύουμε τον ΣΦ Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» για να συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν τα ανιχνευτικά του προγράμματα σε όλες τις εγκύους και νεογνά σε ολόκληρη την Κύπρο. 

Το 6ο Φθινοπωρινό Φεστιβάλ - Halloween Edition στηρίζουν:
Χορηγός: Cheetos
Υποστηρικτές: McDonalds, Εταιρεία Lounic, Blackbook Agency, Cal Creative Communications, Δήμος Στροβόλου, Τμήμα Δασών
Χορηγός επικοινωνίας: Love FM 100,7

Δίνουμε ραντεβού για υπέροχες οικογενειακές στιγμές μέσα στη φύση!

Info
Σάββατο 21 - Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023
Πάρκο Ακροπόλεως, 10.00-19.00
Λευκωσία

Calendar

Prev May Next

SATURDAY 25 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ