ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
7o Xριστουγεννιάτικο παζαράκι στο Τεχνόπολις 20

7o Xριστουγεννιάτικο παζαράκι στο Τεχνόπολις 20

  • 28/11/2021 - 28/11/2021
  • Events

Το Τεχνόπολις 20 στην Πάφο, διοργανώνει για 7η χρονιά, το καθιερωμένο του Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι. Μετά από έξι συνεχόμενα παζαράκια, με εξαίρεση την περσινή χρονιά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το παζαράκι του Τεχνόπολις 20 επιστρέφει και σας περιμένει, 4 εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα!

Το Τεχνόπολις 20 θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες, δημιουργούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλλά και εθελοντικούς οργανισμούς, που θα βρίσκονται εκεί με τις δημιουργίες και θα εκθέματά τους, ιδανικά για τα χριστουγεννιάτικά σας δώρα και όχι μόνο. Εκεί θα βρείτε χειροποίητες δημιουργίες και κατασκευές όπως κοσμήματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, τσάντες, εσάρπες, βιβλία, κεραμικές, υφασμάτινες, δημιουργίες και πολλά άλλα.

Απολαύστε επίσης τον καφέ και το γλυκό σας στον όμορφο χώρο και κήπο του Τεχνόπολις 20 σε μια εορταστική ατμόσφαιρα. Παράλληλα θα υπάρχουν και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και τις οικογένειές τους.

Αφήγηση παραμυθιών: ιστορίες από όλο τον κόσμο
10πμ στα Αγγλικά/ 11:30πμ στα Ελληνικά, είσοδος ελεύθερη, με την Νάγια Παναγιώτου & τον Γιώργο Μίτλεττον
Ένα όμορφο ταξίδι στον μαγευτικό κόσμο των παραμυθιών, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις αγαπημένες τους ιστορίες, από όλο τον κόσμο!

Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Χειροτεχνίας, 3μμ, €5, με τον ζωγράφο Χρήστο Γεωργιάδη
Τα παιδιά δημιουργούν τα δικά τους Χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. 

Ιnfo
Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
Tεχνόπολις 20, 10.00-17.00
Λεωφ. Νικ. Νικολαίδη 18 Πάφος
Κρατήσεις 70002420

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ