ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άννα Βίσση στην Λάρνακα

  • 30/09/2023 - 30/09/2023
  • Music

Η Άννα Βίσση με τη Χαραλαμπίδης Κρίστης και όχημα την επετειακή συναυλία της, στηρίζουν έμπρακτα τα παιδιά σε ανάγκη και μας προσκαλούν να συμμετέχουμε, όσο μπορεί ο καθένας μας, στο φιλανθρωπικό σκοπό της συναυλίας. Στο πλαίσιο της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί πρόσκληση συμμετοχής σε έρανο, με σκοπό τη στήριξη του έργου των Sophia Foundation for Children και Ronald McDonald House Charities.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, μέσω του προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, που φέτος γιορτάζει 10 χρόνια κοινωνικής προσφοράς, γίνεται αρωγός στην πραγματοποίηση του φιλανθρωπικού σκοπού και στη διάδοση του μηνύματος της συναυλίας
"Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη, Γινόμαστε Καλύτεροι!"

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού σκοπού, θα αναλάβει όλα τα έξοδα σίτισης των 2 Ιδρυμάτων για ένα χρόνο. Σας προσκαλούμε να μεγιστοποιήσουμε το έργο μας με 10 δράσεις για τα παιδιά μας! Όραμά μας, η ανέγερση και δημιουργία 5 νέων δωματίων στο RMHC Chapter Nicosia του Ronald McDonald House Charities και η κατασκευή 5 κουζινών για το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του Sophia Foundation for Children.

Info
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023
Πλατεία Ευρώπης, 19.00
Λάρνακα

Calendar

Prev May Next

SUNDAY 19 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ