ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Άννα Βίσση στο Notes Live

Άννα Βίσση στο Notes Live

  • 03/09/2022 - 04/09/2022
  • Music

Η Άννα Βίσση και η ανατρεπτική μπάντα της μεταφέρουν και ταξιδεύουν τη μαγεία του λαμπερού αλλά και ταυτόχρονα μυστηριώδους σπιτιού της Άννας, του «Hotel Ermou» στο «Notes Live» της Λεμεσού για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, όλο το Σεπτέμβριο!

Η Άννα γίνεται ένα με τους 12 μοναδικούς μουσικούς της και μετά τις sold out συναυλίες της σε Ελλάδα, Αυστραλία και Αμερική, έρχονται να μας θυμίσουν πως η Άννα και οι φίλοι της ξαναγράφουν ιστορία και στην Κύπρο κι αυτό ακριβώς θα κάνουν κάθε Σάββατο και Κυριακή, στο «Notes Live». Τις Κυριακές ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που εδώ και πολλά χρόνια καθιέρωσε το μαγαζί – σημείο αναφοράς της Κύπρου, συναντάει την Άννα και υπόσχονται μοναδικά live acts που θα μας ταξιδέψουν σε παλιότερες και όχι μόνο στιγμές τους.

Rock glam ενέργεια, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες, εκρηκτικά συναισθήματα συνθέτουν το παζλ μιας ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!

Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού
Special Guest: Daphne Lawrence
Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς
Επιμέλεια προγράμματος του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, ο Νίκος Ορφανός. Μαζί του τις Κυριακές η Χριστίνα Κυριάκου.

Χορηγοί Επικοινωνίας: LOVE FM 100,7 και Beautiful People

Info
Σάββατο 3- Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022
Notes Live, 23.00 (21.00 Κυρ.)
Οδός Ελευθερίας 5
Λεμεσός
Kρατήσεις 25344344

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ