ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Autumn Sounds- Ρεσιτάλ πιάνου στο Αμφιθέατρο Πανεπιστημίο Λευκωσίας

  • 11/09/2021 - 11/09/2021
  • Music

Tο ‘Autumn Sounds’ είναι ο τίτλος του σόλο πιάνο ρεσιτάλ από την νεαρή πιανίστρια Ντανιέλλα Νασσάρ, που θα πραγματοποιηθεί στο ανοικτό αμφιθέατρο του πανεπιστημίου Λευκωσίας. Η βραδιά θα περιλαμβάνει live painting και χορό και αυτοσχεδιασμό με τέσσερα χέρια στο πιάνο.

Η Ντανιέλλα Νασσάρ έχει αποφοιτήσει από το Trinity Laban Conservatoire στο Λονδίνο με καθηγήτρια την διεθνή πιανίστρια Yekaterina Lebedeva και τον τσελίστα Richard Markson.

Εχει παίξει διεθνώς ως σολίστ και ως μέρος συγκροτημάτων και ορχηστρών μουσικής δωματίου, δίνοντας ρεσιτάλ στην Κύπρο, την Ελλάδα, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεων στο Wigmore Hall, στο Charlton House και στο Old Royal Naval College του Λονδίνου.

Εχει κερδίσει πρώτο και δεύτερο βραβείο σε διαγωνισμούς κλασσικού ρεπερτορίου, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου βραβείου στο Grand Prize Virtuoso Competition, Stratford and East London Music Festival Concerto Competition , Gladys Puttick Improvisation και άλλα.
Είναι επίσης συνιδρυτής του Asteri Piano Duet όπως επίσης και του Trinity Laban Film and Videogame Οrchestra του Trinity Laban Conservatoire of Music and Dance.

Η Ντανιέλλα Νασσάρ θα εκτελέσει έργα από κλασσικούς μουσικούς όπως επίσης και νεότερους. Αυτοί είναι - Mozart, Brahms, Liszt, Respighi, Kouroupos, Dohnanyi & Anastasios Antoniou.

Τα έσοδα αυτής της συναυλίας θα δοθούν στην ‘Κοινότητα Αγίου Λουκά του Ιατρού’.

Info
Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021
Aμφιθέατρο Πανεπιστημίου Λευκωσίας, 20.30
Eισιτήρια €8
Προπώληση SoldOut Tickets

Calendar

Prev April Next

FRIDAY 26 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ