ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Δημ. Θέατρο Λατσιών

  • 23/04/2024 - 25/04/2024
  • Music

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πιο αισθαντικός από ποτέ μας προσκαλεί σε ένα μελωδικό ταξίδι με όχημα τις θρυλικές του μπαλάντες την Τρίτη 23/4, Τετάρτη 24/4 και Πέμπτη 25/4 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.

Με την τρυφερή του φωνή και τις μουσικές του που έχουν συντροφεύσει όλα αυτά τα χρόνια τις ζωές μας και έχουν αφήσει πάνω τους ανεξίτηλο το σημάδι τους, θα αγγίξουν τις πιο ευαίσθητες χορδές μας, ταξιδευόντας μας στους έρωτες και σε όλες τις συγκινησιακές στιγμές της ζωής μας.

Μέσα από την τεράστια δισκογραφία του, ο Βασίλης θέλει να μας παρουσιάσει τα πιο αγαπημένα του τραγούδια. Τραγούδια που έχουν σημαδέψει, συγκινήσει και ενώσει τρεις γενιές θεατών.

Ένα ταξίδι στο χρόνο με πυξίδα τη λυρική, δυναμική, βαθιά αισθαντική φωνή του που θα μας ταξιδέψει σε δίσκους σταθμούς, διαχρονικά αγαπημένα τραγούδια, ιστορίες και παρέες που έγραψαν ιστορία.

Ο Βασίλης μας ψιθυρίζει τον έρωτα με το δικό του μοναδικό ροκ τρόπο. Η χαρακτηριστική χροιά της φωνής του έχει σφραγίσει τα πιο εμβληματικά ερωτικά τραγούδια της ευαίσθητης ροκ σκηνής.

Την Τρίτη 23/4, Τετάρτη 24/4 και Πέμπτη 25/4, θα απολαύσουμε αυτή την πιο εσωτερική και ερωτική του πλευρά στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. Με τη θεατρική εγγύτητα και την τρυφερότητα που τον χαρακτηρίζει, οι βραδιές θα χρωματιστούν με τρόπο μαγικό.

Info
Τρίτη 23-Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
Δημ. Θέατρο Λατσιών, 21.00
Λευκωσία
Εισιτήρια από €30
Προπώληση Soldouttickets

Calendar

Prev May Next

TUESDAY 28 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ