ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Beardyman στη Μουσική Σκηνή Κύκλος

  • 17/03/2023 - 17/03/2023
  • Music

Το Cloud10 Music Agency παρουσιάζει τον μοναδικό Beardyman!

Χαρακτηρισμένος από το BBC ως «King of Sound, Ruler of Beats», ο Beardyman, είναι ένας από τους καλύτερους beatboxers στον κόσμο, ένας βραβευμένος μουσικός, digital superstar, multi-instrumentalist, πρωτοπόρος στο live-looping και ένα μουσικό κωμικό ταλέντο.

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου έρχεται στην Κύπρο για μία και μόνο εμφάνιση, στη μουσική σκηνή Κύκλος, στη Λεμεσό.

Δύο τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν εισιτήρια εισόδου για να δουν από κοντά τον απολαυστικό αυτό performer! Ο Deejay Radio 93.5 δίνει την ευκαιρία σε 2 τυχερούς να κερδίσουν διπλά εισιτήρια εισόδου γι’ αυτή την μοναδική εμφάνιση. Ο τρόπος είναι απλός! Για να διεκδικήσετε κι εσείς τα εισιτήρια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε μήνυμα στο 1800 με την ένδειξη: BEARDYMAN, ονοματεπώνυμο, πόλη και ηλικία (χρέωση 0.10σεντς+ΦΠΑ ανά μήνυμα). Μείνετε συντονισμένοι στο Deejay Radio 93.5. για περισσότερες πληροφορίες. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα του @deejayradio_cyprus στο Instagram.

Ο αγαπημένος των φεστιβάλ Beardyman, έχει εμφανιστεί σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Glastonbury, Coachella, Bestival, Reading, TedX, Fuji Rocks Japan, Royal Albert Hall London και Sydney Opera House.

Επίσης, έχει συνεργαστεί με τους Fatboy Slim, Groove Armada, Blondie, Herbie Hancock, Beastie Boys, Underworld, Harry Mack, Tim Minchin, Jack Black, Chase & Status και πολλούς άλλους και έχει χαρακτηριστεί από όλους ως μουσική ιδιοφυΐα.

Τα music – comedy shows του έχουν προβληθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως της Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Conan O'Brien και άλλων.

Η μουσική του Beardyman περιέχει στοιχεία από Hip Hop, RnB, dubstep, techno, breakbeat και άλλες μορφές ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής. Όλη η μουσική και οι ήχοι του, δημιουργούνται χρησιμοποιώντας μόνο τις φωνητικές του χορδές και ενσωματώνουν τεχνολογία όπως κωδικοποιητές φωνής για να αλλάξουν το ύψος της φωνής του ή για να προσθέσουν ηχητικά εφέ.

Την εκδήλωση θα ανοίξουν και θα κλείσουν οι Strawberry Jam και DDC Official.

Χορηγός επικοινωνίας Deejay Radio 93.5


Info
Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023
Μουσική Σκηνή Κύκλος, 21.00
Ειρήνης 90, Λεμεσός
Εισιτήρια €20 (προπώληση) €25 (στην πόρτα)
Προπώληση Sold Out Tickets
Πληροφορίες 99498642

Calendar

Prev April Next

THURSDAY 25 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ