ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Beats'n'Pieces στο Τεχνόπολις 20

  • 30/08/2024 - 30/08/2024
  • Music

Το μουσικό πρότζεκτ Beats'n'Pieces επιστρέφει στη σκηνή του Τεχνόπολις 20 για ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον κήπο. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ-συλλογή τραγουδιών από ποικίλα είδη μουσικής – όπως υπονοεί και η ονομασία του - που δημιουργήθηκε το 2018 έχοντας ως κύριο άξονα τη θεματολογία της αγάπης όπως εκφράζεται σε διαφορετικά είδη μουσικής.

Το κουαρτέτο απαρτίζεται από τους Ελεονώρα Ρούσου (φωνή, φλάουτο), Αλέξη Κάσινο (κιθάρα), Ανδρέα Ροδοσθένους (μπάσο) και Ρόδο Παναγιώτου (κρουστά).

Προχωρώντας μέσα στον χρόνο κάποια τραγούδια μας οδηγούν σε άλλα, τα άλλα σε παράλλα, με τη φετινή έκδοση του πρότζεκτ να έχει ρεπερτόριο τζαζ, λάτιν, ποπ και σόουλ, με εμβόλιμες κάποιες συνθέσεις της Ελεονώρας που κινούνται στο ίδιο είδος μουσικής.


Το Τεχνόπολις 20 γιορτάζει 10 χρόνια δημιουργίας, 10 χρόνια παρουσίας στην πολιτιστική σκηνή στη πόλης της Πάφου και όχι μόνο.

Με τον ερχομό του Καλοκαιριού, οι συναυλίες ζωντανεύουν τον μαγευτικό κρυφό κήπο του όμορφου αρχοντικού μας και στα πλαίσια των 10χρονων εορτασμών μας έχουμε διαμορφώσει ένα πρόγραμμα που προσφέρει ποικιλία στο ρεπερτόριο και παρουσιάζει ταλαντούχους μουσικούς σε διάφορα είδη, μουσικά όργανα και στυλ. Απολαύστεε τζαζ, έθνικ ή fusion μουσική, μια ροκ μπάντα ή ενα παραδοσιακό σύνολο κάτω από τον έναστρο ουρανό μέχρι και τον Οκτώβριο.

Φέτος σηματοδοτεί μια δεκαετία πολιτιστικής διαδρομής και με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας!

Ιnfo
Παρασκευή 30 Αυγουστου 2024
Τεχνόπολις 20, 20.00
Πάφος
Εισιτήρια €15 
Προπώληση οnline: https://www.technopolis20.com/event-details/beatsnpieces-2 
Πληροφορίες 70002420

Calendar

Prev September Next

WEDNESDAY 18 SEPTEMBER

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
 
Σ
 
Κ