ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Διεθνές Φεστιβάλ Δρόμου στην Πάφο

Διεθνές Φεστιβάλ Δρόμου στην Πάφο

  • 26/08/2024 - 01/09/2024
  • Events

Η Πάφος ζωντανεύει!

Εμπνευσμένο από τα δημοφιλή και σεβαστά ευρωπαϊκά φεστιβάλ δρόμου, το First Pafos International Street Festival θα είναι μια εβδομαδιαία εκδήλωση ψυχαγωγίας, οικογενειακής διασκέδασης και γέλιου για Κύπριους και τουρίστες.
Από τις 26 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2024, ξεκινώντας στις 7:00 κάθε απόγευμα, θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία παραστάσεων από διαφορετικούς διεθνείς καλλιτέχνες σε επτά διαφορετικές τοποθεσίες στον παραλιακό δρόμο στην Κάτω Πάφο και στο Κτήμα (πόλη της Πάφου). Έχουν προγραμματιστεί έως και 24 παραστάσεις κάθε απόγευμα για επτά συνεχόμενες ημέρες, καθιστώντας το το μεγαλύτερο φεστιβάλ του είδους του που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο! Οι παραστάσεις θα καλύπτουν ποικίλα είδη, όπως ακροβατικά, δεξιότητες τσίρκου, κωμωδία, κλόουν, μουσική, χορό και άλλα.

Αυτό το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό για όλους (δεν απαιτούνται εισιτήρια). Θα είναι μια πολυήμερη εκδήλωση όπου θα αποφασίσετε τι θα πληρώσετε κάθε καλλιτέχνη στο τέλος της παράστασης. Παραστάσεις σε δημόσιους χώρους για φιλοδωρήματα, η παράδοση του καπέλου (ή busking), χρονολογείται από την αρχαιότητα. Η συνεισφορά των μελών του κοινού παραδοσιακά τοποθετούνταν σε ένα καπέλο που κυκλοφόρησε. Σήμερα, η παράσταση στο δρόμο ασκείται σε όλο τον κόσμο και οι περαστικοί, που απολαμβάνουν την παράσταση, βάζουν ομοίως χρήματα σε ένα καπέλο για τους καλλιτέχνες – αυτή είναι η κύρια πληρωμή για τους καλλιτέχνες.

Αναλυτικό πρόγραμμα εδώ!

Ελάτε μαζί μας στο πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Δρόμου στην Πάφο

Info
Δευτέρα 26 Αυγούστου- Κυριακή 1 Σεπτέμβρη 2024
Πάφος

 

Calendar

Prev September Next

WEDNESDAY 18 SEPTEMBER

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
 
Σ
 
Κ