ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Digital Agenda Cyprus Summit στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας

  • 17/10/2023 - 17/10/2023
  • Events

Το 6ο Digital Agenda Cyprus Summit 2023, με τη θεματική ομπρέλα «The New Normal», θα προσεγγίσει τα σύγχρονα ζητήματα της ανθρωπότητας σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Η ατζέντα του main stage, στο μεγαλύτερο συνέδριο νέας εποχής που διεξάγεται στη Λευκωσία, περιλαμβάνει την τεχνητή νοημοσύνη, το νέο περιβάλλον εργασίας, την επικοινωνία μέσα από την τοξικότητα, την κλιματική αλλαγή στην καθημερινότητά μας, την κάλλιο αργά παρά ποτέ ηλεκτροποίηση της αυτοκίνησης στην Κύπρο, το χαμένο τρένο της ενεργειακής μας αυτάρκειας, την ψυχική υγεία ως προέκταση της σωματικής, αλλά και τη διαφορετικότητα και τη βιωσιμότητα ως τη νέα κανονικότητα.

Το Digital Agenda Cyprus Summit θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και γίνεται πραγματικότητα χάρη στην υποστήριξη της Cyta και της Τράπεζας Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τους ομιλητές και τα εισιτήρια, μπείτε στο www.digitalagendacy.com

Με το πέρας του Digital Agenda Cyprus Summit, το σκηνικό μεταφέρεται δίπλα, στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας, για το 4ο Cyprus Cocktail Festival (διάβασε σχετικά εδώ).

Info
Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 09.00-18.00
Προπώληση και πληροφορίες www.digitalagendacy.com

Calendar

Prev May Next

SATURDAY 18 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ