ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Duente στο Δημ. Θέατρο Λάρνακας

  • 16/04/2024 - 16/04/2024
  • Music

Ο Πολιτιστικός Οργανισμούς Μουσικόραμα στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Λάρνακας παρουσιάζει ένα σπάνιο ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα!

Η σοπράνο Μαρίζα Αναστασιάδη και ο κιθαρίστας Σωκράτης Λεπτός έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα με "Ισπανική Μουσική, Λατινoαμερικάνικες Μελωδίες και Δημοφιλή Έργα" και υπόσχονται να απογειώσουν το κοινό σε ένα μαγευτικό ταξίδι με μουσικές απ΄ όλο τον κόσμο. Οι ακροατές θα μεταφερθούν σε έναν κόσμο όπου επίκεντρο είναι το πάθος, και τα ονειρικά τοπία, όπου οι πλούσιες υφές της κιθάρας και τα εκφραστικά φωνητικά της σοπράνο συγχωνεύονται σε μια αξέχαστη ηχητική εμπειρία.

Η Μαρίζα Αναστασιάδη και ο Σωκράτης Λεπτός συνεργάζονται από το 2021 και έχουν μεγάλες επιτυχίες στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Έχουν λάβει μέρος στο Διεθνές Φεστιβάλ Zenél a kastély fesztivál στην Ουγγαρία τις χρονιές 2022 και 2023.
Η συνεργασία τους με το συγκεκριμένο φεστιβάλ θα συνεχίσει και τον Αύγουστο του 2024 αφού έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ξανά. Τον Ιούνιο του 2022 και του 2023 έχουν συμμετάσχει σε συναυλία στην Γερμανία που είχε οργανωθεί από την Ελληνική Κοινότητα της Κολωνίας.

Ως ντουέτο κλασικής μουσικής έχουν ηχογραφήσει και κυκλοφορήσει σε πολλές ψηφιακές πλατφόρμες τον πρώτο τους δίσκο με τα 7 Ισπανικά Δημώδη Τραγούδια του Μανουέλ ντε Φάγια για σοπράνο και κιθάρα (7 Canciones Populares Españolas - Manuel de Falla). Καθώς και τον Μάρτιο του 2022 το πρώτο τους Single με το Bachiana Brasileiras του Villa Lobos.

Ο Σωκράτης Λεπτός και η Μαρίζα Αναστασιάδη είναι κλασικά εκπαιδευμένοι μουσικοί που έχουν ερμηνεύσει με μαεστρία τα μεγαλύτερα έργα κλασικών συνθετών. Ταυτόχρονα, η τριβή τους με άλλα είδη μουσικής (τζαζ, σύγχρονη, παραδοσιακή κλπ.) τους επιτρέπει να παντρέψουν με χάρη και μαεστρία την κλασική και σύγχρονη μουσική με ένα χαρισματικό τρόπο.
Καλλιτεχνική οργάνωση: Αντώνης Κοΐζας

Info
Τρίτη 16 Απριλίου, 2024
Δημ. Θέατρο Λάρνακας, 20.30
Εισιτήρια €10
Προπώληση www.ticketmaster.com.cy  , καταστήματα ACS.
Πληροφορίες 99430654

Calendar

Prev May Next

SUNDAY 19 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ