ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Έκθεση Τέχνης και Δημοπρασίας «Life» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Έκθεση Τέχνης και Δημοπρασίας «Life» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

  • 07/10/2020 - 01/11/2020
  • Events

Η τέχνη της δημιουργίας – μια Έκθεση από τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Κλάδο Λευκωσίας… για τη Ζωή!

Ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός – Κλάδος Λευκωσίας διοργανώνει μια μοναδική Έκθεση Τέχνης και Δημοπρασίας με τη συμμετοχή 100 καλλιτεχνών από Κύπρο και Ελλάδα, με θέμα “Life”. Τα έργα θα φιλοξενηθούν στη Λεβέντειο Πινακοθήκη με σκοπό να ενισχυθεί το πρόγραμμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Κλάδου Λευκωσίας.

Το αυγό ως σχήμα επιλέγηκε γιατί συμβολίζει το ξεκίνημα και τη συνέχεια της ζωής, που δημιουργεί και εξελίσσεται. Τη ζωή, άλλωστε, προστατεύει και το έργο του Ερυθρού Σταυρού, του μεγαλύτερου διεθνούς ανθρωπιστικού κινήματος, ακολουθώντας πάντα τις ιδρυτικές του αρχές που τυγχάνουν σεβασμού και εκτίμησης εκατομμυρίων εθελοντών του κινήματος, και πάνω στις οποίες βασίζονται τα πολλαπλά ανθρωπιστικά προγράμματα και δράσεις του.

Η έκθεση, που θα φιλοξενείται στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, στην Αίθουσα Προσωρινών Εκθέσεων, θα είναι ανοιχτή στο κοινό έως την 1η Νοεμβρίου. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας για περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του COVID-19 όπως ανακοινώθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ ο μέγιστος αριθμός ατόμων στον χώρο της έκθεσης θα είναι τα 50 άτομα. Επίσης, η χρήση μάσκας κατά την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο θα είναι υποχρεωτική.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν προσφορά για την αγορά του έργου της επιλογής τους, ώστε να το αποκτήσουν, ενισχύοντας έτσι το ανθρωπιστικό έργο του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Λευκωσίας. Προσφορά θα μπορεί να κάνει το κοινό και διαδικτυακά, μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2020, αφού όλα τα έργα θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της έκθεσης Τέχνης και Δημοπρασίας “Life”, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.redcrosslife.com.cy.

Ιnfo
Tετάρτη 7 Οκτωβρίου - Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020
Λεβέντειος Πινακοθήκη
Αίθουσα προσωρινών έργων
Αναστασίου Γ. Λεβέντη 5 Λευκωσία
Ώρες Λειτουργίας Δευ. - Κυρ. 10.00- 17.00
www.redcrosslife.com.cy

 

Calendar

Prev May Next

SATURDAY 25 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ