ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Eλλη Κοκκίνου Λούκας Γιώρκας στο Theama Venue

Eλλη Κοκκίνου Λούκας Γιώρκας στο Theama Venue

  • 24/07/2021 - 25/07/2021
  • Music

H Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας στο Theama Venue στη Λεμεσό, στην πιο ξεχωριστή συνεργασία του φετινού καλοκαιριού! Μαζί τους & ο Δημήτρης Καραδήμος! Συμμετέχει και η Έλενα Παπαπαναγιώτου!

Η Έλλη Κοκκίνου δεν χρειάζεται συστάσεις ! Πάντα εντυπωσιακή, με μεγάλη αγάπη στο κοινό της Κύπρου, έρχεται στο Theama Venue, παρουσιάζοντας τις μεγάλες επιτυχίες της που έχουμε αγαπήσει σε ένα πρόγραμμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις! Παρέα με τον Λούκα Γιώρκα, έναν απ' τους πιο γνήσιους εκπροσώπους του σύγχρονου λαικού τραγουδιού, κάθε Σάββατο και Κυριακή σας περιμένουν στην πιο hot πρόταση διασκέδασης στην νυχτερινή Λεμεσό σε συνεργασία με τον Όμιλο Breeze, τον μεγαλύτερο Όμιλο Ψυχαγωγίας.

Στην παρέα τους και Δημήτρης Καραδήμος, με τα τραγούδια του να αποτέλουν ραδιοφωνικές επιτυχίες και να παίζουν δυνατά στα clubs , ενώ την πιο λαμπέρη παρέα του φετινού καλοκαιριού έρχεται να συμπληρώσει η ταλαντούχα Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Στον μοναδικά διαμορφωμένο ανοιχτό καλοκαιρινό χώρο του Theama Venue, μας υπόσχονται ότι η διασκέδαση θα χτυπήσει. . . κόκκινο !

Info
Σάββατο 24- Κυριακή 25 Ιουλίου 2021
Theama Venue, 23.30 Κυρ. 21.30
Λεωφ. Αμαθούντος 138 Λεμεσός
Κρατήσεις 70004711

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ