ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Endoscopy του Γρηγόρη Χριστοδούλου στο Κτήριον 53

  • 28/04/2024 - 28/04/2024
  • Theatre

Ένα πειραματικό έργο στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων στη Λευκωσία του Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ.

Το γνωστό μας Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ κάνει αρχή φέτος από πολύ νωρίς με μία σειρά παράλληλων δράσεων στη νέα του στέγη το Κτήριον 53 στην Παλιά Λευκωσία αρχίζοντας από τον Απρίλιο. Mε μοτό: "Ζήσε το θέατρο της εποχής σου" το φεστιβάλ θεάτρου και παραστατικών τεχνών ΑΝΤΙΣΚΗΝΟ ξεκινά της παράλληλες δράσεις του και μας προσκαλεί να απολαύσουμε καλό θέατρο.

Την Κυριακή 28 Απριλίου θα ανέβει το έργο του σε σύλληψη, σκηνοθεσία και ερμηνεία του Γρηγόρη Χριστοδούλου στο πλαίσιο του προγράμματος Βήμα Σε Νέους Καλλιτέχνες, Πειραματική Σκηνή από το Κτήριον 53 και το Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ.

Το έργο με τον τίτλο "Endoscopy" ασχολείται με ένα νέο στην πορεία του προς την εξέλιξη. Μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από διαφορετικές πτυχές του ίδιου προσώπου. Μια καλλιτεχνική πρόταση που, με τον συνδυασμό λόγου, ποίησης, κίνησης και τραγουδιού, εξετάζει την πολυπλοκότητα της σχέσης μας με τον εαυτό μας και το περιβάλλον μας. Προσκαλεί τον θεατή σε ένα ταξίδι σκέψεων, ανησυχιών, βιωμάτων και ονείρων.

Info
Κυριακή 28 Απριλίου 2024
Κτήριον 53 - Πυρήνας Πειραματικών Τεχνών Λευκωσίας, Καλλιτεχνείον/ Arts Studio, 20.30
Λεωφόρος Αθήνας 25-27 Χρυσαλινιώτισσα, Λευκωσία
Προπώληση more.com
Πληροφορίες 70001384

Calendar

Prev April Next

TUESDAY 30 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ