ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Eορταστικό Γκαλά στο Monte Caputo στην Λεμεσό

  • 11/12/2022 - 11/12/2022
  • Events

Το Royal Christmas Gala Show θα σας φέρει την εμπειρία ενός αξέχαστου εορταστικού Οικογενειακού Γκαλά! Βυθιστείτε σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα με εμβληματικούς χαρακτήρες, βασιλιάδες και βασίλισσες, πρίγκιπες και πριγκίπισσες. Μια βραδιά βασιλικών περιπετειών όπου η αγάπη και η ομορφιά σώζουν τον κόσμο και το καλό κατακτά το κακό. Απολαύστε μια εξαιρετική παράσταση από κορυφαίους καλλιτέχνες τσίρκου και πρωτότυπων ακροβατικών υψηλού προφίλ, παρέχοντας εκπληκτικές παραστάσεις και δημιουργώντας ένα θεαματικό σόου, φέρνοντας σε εσάς τα υψηλότερα πρότυπα παγκόσμιας ψυχαγωγίας. Τα εγκαίνια του Royal Xmas Gala Show, θα πραγματοποιηθούν από την ταλαντούχα τραγουδίστρια Σοφία Πατσαλίδη και το Live Band της, οι οποίοι θα θέσουν τα vibes για μια μεγάλη εορταστική βραδιά που θα ακολουθήσει!
Απολαύστε μια εξωφρενική παράσταση!

Λίγα λόγια για την ομάδα αστέρων της OShow Entertainment:
Εναέριοι ιμάντες - Oleg Chudan - Ένας από τους καλύτερους εναέριους γυμναστές στην Ευρώπη και πρωταθλητής του διαγωνισμού Street Work Out της Κύπρου και συμμετέχων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα! Η ομορφιά, η χάρη, ο εκπληκτικός έλεγχος του σώματος και τα μοναδικά κόλπα που εκτελούνται πάνω από τα κεφάλια του κοινού ενθουσιάζουν τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες!
Εξαιρετική ταχυδακτυλουργία - Grygorii Lovygin - απολύτως μοναδική και απίστευτη πράξη, ένας από τους κορυφαίους ζογκλέρ στον κόσμο! Φανταστική και πολύ δυναμική απόδοση από έναν από τους καλύτερους ζογκλέρ. Μεγάλη εμπειρία και επαγγελματισμός, πολλά απίστευτα ακροβατικά, ένα από τα πιο απίστευτα είναι ταχυδακτυλουργικά 9 μπάλες, Μόνο λίγοι άνθρωποι στον κόσμο κάνουν αυτό το κόλπο!

ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.
Σύγχρονη παραγωγή επαγγελματικής χορογραφίας από νέους γοητευτικούς χορογράφους, εκπληκτικά κοστούμια σχεδιαστών, λαμπερά φτερά LED και διασκεδαστικές δια δραστικές παραστάσεις με τους επισκέπτες. Παραστάσεις που δημιουργήθηκαν από την Galina - ταλαντούχα χορογράφος TOP του Κέντρου Χορού MYWAY. Πρόσφατη συμμετοχή σε μεγαλύτερα έργα όπως: Eurovision 2020, Art Saved Life 2020, CODE:KYÏV, Η Πρόκληση, Νιώστε το ρυθμό, Χορευτικά Τέρατα δημιούργησε εκπληκτική επιτυχία και υπέροχη εμπειρία για μελλοντικά έργα.

ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ παραστάσεις με εκπληκτικές πτώσεις, ομορφιά και γοητεία διακεκριμένων ακροβατών και γυμναστών που εκτελούν δυνατά και ακραία κόλπα αυτή η παράσταση σας κόβει την ανάσα!

Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΜΜΟΥ της μαγικής χριστουγεννιάτικης ιστορίας από ταλαντούχο καλλιτέχνη δημιουργεί εκπληκτικούς πίνακες χρησιμοποιώντας απίστευτο υλικό πραγματικής άμμου. Μοναδική τέχνη εκκολαπτόμενη ενώ ζωντανή παράσταση ακριβώς μπροστά σας.

Χορηγός Επικοινωνίας: WIZ GUIDE

Ιnfo
Kυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022
Monte Caputo, 19.30
Λεωφόρος Αμαθούντας Λεμεσός
Εισιτήρια από €49
Προπώληση www.soldoutticketbox.com

 

Calendar

Prev March Next

FRIDAY 29 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ