ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
EPIC STREETFEST σήμερα στην Στασικράτους

EPIC STREETFEST σήμερα στην Στασικράτους

  • 16/09/2021 - 16/09/2021
  • Music

Η Epic σας προσκαλεί σε ένα επικό street festival!

Η Λευκωσία στις 16 Σεπτεμβρίου υποδέχεται το φθινόπωρο με μια μεγάλη συνεύρεση σε έναν από τους αγαπημένους της δρόμους. Η πρόσφατα ανακαινισμένη οδός Στασικράτους θα λειτουργήσει ως ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι με φαγητό ποτό και μουσική από τους κορυφαίους DJs του νησιού.

Epic StreetFest Nicosia, Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου από τις επτά το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα. Συμμετέχουν: Carlsberg, Leon, The Old Souls, That’s Y Αll Day Bar, Dreads & Tatts, Burger by Moondog’s, The Potbelly, Serial Griller Bar & Grill, Moshi Moshi και Παγωτά Παπαφιλίπου. Καταστήματα στην οδό Στασικράτους θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι το βράδυ ενώ χώροι εστίασης και μπαρ θα σερβίρουν τα προϊόντα τους όπου είναι δυνατόν και τηρουμένων των πρωτοκόλλων του Υπ. Υγείας, στα νέα πλακόστρωτα πεζοδρόμια.

Την μουσική επένδυση του steerfest ανέλαβαν οι κορυφαίοι DJs του νησιού από τον Deejay Radio, Antony 642, DJ COXY, DJ Leandro και DJ Blanco Mario. Όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο πολυδύναμο κέντρο του Δήμου Λευκωσίας στηρίζοντας άπορα παιδιά στα σχολεία του κέντρου της Λευκωσίας. Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει walk-in εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και κέντρο ενημέρωσης υπέρ του εμβολιασμού των νέων. Την εκδήλωση στηρίζει η Ελληνική Τράπεζα.

Συνδιοργανωτής είναι ο Δήμος Λευκωσίας. Η είσοδος στο foodhall του streetfest θα είναι δυνατή ΜΟΝΟ σε εμβολιασθέντες ή/και άτομα που έχουν νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες, μετά από σχετική ταυτοποίηση. #epicstreetfest

Info
Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021
Οδός Στασικράτους, 19.00
Λευκωσία

 

 

 

 

Calendar

Prev March Next

TUESDAY 19 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ