ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Φωταγώγηση Δήμου Παραλιμνίου με Josephine

Φωταγώγηση Δήμου Παραλιμνίου με Josephine

  • 28/11/2021 - 28/11/2021
  • Events

Με συναυλία με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Josephine ο Δήμος Παραλιμνίου προγραμματίζει τη Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου.

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με δραστηριότητες για παιδιά και μεγάλους και χριστουγεννιάτικη αγορά, ο Δήμος Παραλιμνίου ντύνεται για ακόμη μία χρονιά στα γιορτινά του και μπαίνει σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και μας καλεί να υποδεχτούμε τις μέρες των γιορτών με τον καλύτερο τρόπο.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 4 το απόγευμα με παρουσίαση χορευτικού σόου από τις σχολές χορού του Δήμου Παραλιμνίου. Στη συνέχεια, με τη συνοδεία της Συμφωνικής Μπάντας “Αρμονία” του Δήμου Παραλιμνίου ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Πυρίλλης θα κηρύξει τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου.
Θα ακολουθήσει συναυλία με τη δημοφιλή τραγουδίστρια Josephine.

Πρόγραμμα Φωταγώγησης:
16:10 Σχολή Χορού Ρυθμός
16:35 Dançando School of Dance
17:00 Ιδιωτική Σχολή Έντεχνου Χορού "Freedom"
17:25 Ballet School Fouetté
17:50 Μαρία Θαλασσινού Dance Studio
18:15 Art de Ballet - Adamantini Kosma
19:00 Συμφωνική Μπάντα "Αρμονία" Δήμου Παραλιμνίου
19:10 Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου "Δώσε Φως σε μια Ζωή" - Παγκύπρια Εκστρατεία από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και την ΑΗΚ
19:15 Συναυλία με τη Δημοφιλή Τραγουδίστρια JOSEPHINE

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου θα συνεχιστούν κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων σε ειδικό στεγασμένο χώρο ο οποίος θα στηθεί στην κεντρική πλατεία και θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και διαδραστικές αναγνώσεις παιδικών παραμυθιών, μουσικοχορευτικά προγράμματα και χριστουγεννιάτικη αγορά.

Επισημαίνεται ότι ο Δήμος Παραλιμνίου σε όλες τις εκδηλώσεις θα τηρεί αυστηρά τα μέτρα που προβλέπουν τα πρωτόκολλα και οι κατευθυντήριες οδηγίες του Υπουργείου Υγείας που θα είναι σε ισχύ, ενώ τόσο το κοινό όσο και οι συμμετέχοντες οφείλουν να κατέχουν έγκυρο Υγειονομικό Πιστοποιητικό (Safe Pass) και προστατευτική μάσκα.

Ιnfo
Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021
Πλατεία του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γεωργίου, 16.00
Παραλίμνι
Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Calendar

Prev April Next

FRIDAY 26 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ