ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Historia de un amor στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

  • 04/08/2021 - 04/08/2021
  • Music

Το Historia de un amor είναι ένα μουσικό έργο εμπνευσμένο από τους Κουβανέζικους ήχους και παράδοση με σκοπό να παρουσιάσει την πλούσια Κουβανική μουσική κουλτούρα στο κυπριακό κοινό μέσα από μία διασκεδαστική, ευχάριστη, καλοκαιρινή μουσική βραδιά.

Το όνομα Historia de un amor μεταφράζεται σε «Η ιστορία μίας αγάπης» και βασίζεται σε ένα από τα πιο διάσημα και πιο μεταφρασμένα ισπανικά τραγούδια όλων των εποχών του Παναμέζου τραγουδοποιού και συνθέτη Carlos Eleta Almarán.

Το 5μελές μουσικό σύνολο θα έχει ως επικεφαλής τον βραβευμένο τρομπετίστα Γιάννη Κουδούνα, έναν νεαρό Κύπριο καλλιτέχνη που καθιερώνεται ως ένας από τους πιο ταλαντούχους τρομπετίστες σε Κύπρο και Ηνωμένο Βασίλειο.
Η μουσική επιμέλεια θα οργανωθεί από τον βραβευμένο συνθέτη, Κύπριο-Κουβανέζο Αλέξανδρο Ντάρνα, ο οποίος σπούδασε σύνθεση στο Intituto Superior de Arte στη Ααβάνα της Κούβας και τα έργα του είναι διεθνώς αναγνωρισμένα.

Συμμετέχουν οι:
Γιάννης Κουδουνάς – Τρομπέτα
Αλέξανδρος Ντάρνα – Κιθάρα και Φωνή
Κωνσταντίνος Μακαρίτης – Φλάουτο
Ανδρέας Ροδοσθένους – Μπάσο
Ανδρέας Στεφάνου – Ντραμς και Κρουστά
Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Ντάρνα
Χρυσοί Χορηγοί: Envirocare Ltd, Robomarkets Ltd.

Σημαντική Πληροφορία

**Οι θέσεις θα παραχωρηθούν με βάση προτεραιότητας αγοράς εισιτηρίου. Θα μπορείτε να βρείτε τις κρατήσεις σας στην είσοδο.**

Ιnfo
Tετάρτη 4 Αυγούστου 2021
"Αίθουσα Πλεύσις" Παλιό Λιμάνι, 20.30
Λεμεσός
Εισιτήρια €10
Διάρκεια: 70'
Προπώληση Soldoutticketbox

Calendar

Prev April Next

THURSDAY 18 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ