ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

''Η Ωραία Κοιμωμένη'' επιστρέφει στην Παιδική Σκηνή του Σατιρικού θεάτρου

  • 21/11/2021 - 21/11/2021
  • Cinema

Το κλασσικό και ιδιαίτερα αγαπητό παραμύθι "Η Ωραία Κοιμωμένη" επιστρέφει μόνο για λίγες παραστάσεις στην Παιδική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου.

Ένα συναρπαστικό μιούζικαλ γεμάτο χορό, τραγούδια και χρώματα, δράση και χιούμορ, ευαισθησία και συγκίνηση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών αλλά και στη μνήμη των μεγαλύτερών μας φίλων.

Η διασκευή, η οποία ανήκει στη Μαριάννα Καυκαρίδου και είναι βασισμένη σε ένα από τα διασημότερα παραμύθια του Σαρλ Περό και στις κινηματογραφικές παραγωγές της Disney "Τhe Sleeping Beauty" και "Maleficent", μεταφέρει στη σκηνή μια όμορφη, διαχρονική ιστορία που μιλά για την αιώνια σύγκρουση του καλού με το κακό, την δύναμη της συγχώρεσης και τον θρίαμβο της αληθινής αγάπης. Μέσα από τις περιπέτειες της πριγκίπισσας Αυγής, της νεράιδας Μαλέφισεντ και του πρίγκιπα Φίλιππου, βλέπουμε πως όταν υπάρχει πίστη και πείσμα, ειλικρίνεια, ενσυναίσθηση και καλοσύνη μπορούμε να υπερνικήσουμε όλα τα εμπόδια και τις δυσκολίες της ζωής και να κατακτήσουμε την πραγματική ευτυχία.

Με την πεποίθηση ότι το θέατρο συμβάλλει στην πραγματική αγωγή της ψυχής και του πνεύματος και λειτουργεί ως αντίδοτο στην πιεστική καθημερινότητα της σύγχρονης εποχής μας, προσδοκούμε ότι η παράστασή μας θα διασκεδάσει τα παιδιά και ταυτόχρονα θα τροφοδοτήσει την φαντασία τους, θα τα βοηθήσει να διευρύνουν την σκέψη και τη δημιουργικότητά τους και θα τα ενθαρρύνει να πιστέψουν στις μεγάλες αξίες της ζωής: την αγάπη, την αλληλεγγύη, τη γενναιοδωρία, τη συμπόνια, τη δικαιοσύνη και την ειρήνη.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία/Διασκευή: Μαριάννα Καυκαρίδου
Σκηνικά/Κοστούμια: Λάκης Γενεθλής
Χορογραφίες/Κίνηση: Εύα Παπαγεωργοπούλου
Μουσική Προσαρμογή & Διδασκαλία: Τασούλα Βόρκα
Διδασκαλία Σκηνικής Πάλης: Αντρέι Κρούπα
Σχεδιασμός Φωτισμού: Βικέντιος Χριστιανίδης
Βοηθός Σκηνογράφου/Ενδυματολόγου: Μικαέλλα Κασινου
Ζωγραφική Εκτέλεση Σκηνικου: Μartin Meason
Κατασκευή Σκηνικού: Γιώργος Χριστιανόπουλος
Οπτική Επικοινωνία: Λέναδρος Ταλιώτης
Τoυς ρόλους ερμηνεύουν: Αντρη Αγγελίδου, Γρηγόρης Γεωργίου, Ραφαέλα Καβαζη, Φερνάντο Μούνζερ, Γεωργία Νικολάου, Εστέλλα Τεμπριώτη , Μιχάλης Αναγιωτός, Μαρία Αυξεντίου, Γιώργος Αχιλλέως, Νικόλας Κουρουζίδης, Ανδρομάχη Περατίτη

Ιnfo
Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2020
Σατιρικό Θέατρο 11.00
Πολιτιστικό Κέντρο Βλαδίμηρος Καυκαρίδης
Οδός Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15
Eισιτήρια €12
Κρατήσεις 22312940, 22421609
Προπώληση: www.soldoutticketbox.com

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ