ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ιδαίον Project στο 17ο Cyprus Rialto World Music Festival

  • 21/07/2022 - 21/07/2022
  • Music

Μετά από μια δυναμική περιοδεία στην Ελλάδα, το Ιδαίον Project επιστρέφει στην Κύπρο όπου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Cyprus Rialto World Music Festival. Συγκεκριμένα, το Ιδαίον Project με τον Βαγγέλη Γέττο συμμετέχουν στη δεύτερη μέρα της διοργάνωσης στις 21 Ιουλίου, αποτελώντας μια απο τις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις του φετινού φεστιβάλ.

Οι μουσικοί του project καταδύονται στο άχρονο σπήλαιο της κρητικής μουσικής ανασύροντας πρωτότυπες συνθέσεις που εκκινούν από τα ηχοχρώματα της Μεσογείου και εκτείνονται μέχρι το flamenco, το funk, το prog rock, το stoner και το power metal. Το πρωτογενές υλικό του Ιδαίον Project, που αυτή την περίοδο ολοκληρώνει την ηχογράφηση του πρώτου ομώνυμου album του, εκπέμπει τη δική του, αυθεντική ταυτότητα και χαρακτηρίζεται από έναν φρέσκο ήχο, μοναδικό ίσως στο είδος του.

Οι συντελεστές του Ιδαίον Project φιλοδοξούν να παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα κομμάτια τους στις οριστικές τους ενορχηστρώσεις εισάγοντας, επίσης για πρώτη φορά, σε live εμφάνισή τους, video art το οποίο έχει δημιουργηθεί με αναφορά και άξονα τα κομμάτια του.

Βαγγέλης Γέττος: κρητικό λαούτο, φωνή
Hugo Enrique Olivos: τύμπανα, κρουστά
Μίμης Σανδαλής: κοντραμπάσο

Info
Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022
Πάρκινγκ ΣΕΚ (πίσω από Θέατρο Ριάλτο), 21.00
Aνδρέα Δρουσιώτη 19 Λεμεσός
Εισιτήρια: € 5 (
Πληροφορίες 77777745
www.rialto.com.cy , Rialto App

Calendar

Prev December Next

SUNDAY 10 DECEMBER

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ