ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Joe Farnsworth / Mark Whitfield Quartet σήμερα στο Sarah's Jazz Club

  • 10/05/2022 - 11/05/2022
  • Music

Oι λάτρεις της μουσικής από όλη την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις σπουδαίες Τζαζ συναυλίες με τον βραβευμένο με Grammy Mark Whitfield και τον θρυλικό Νεοϋορκέζο μουσικό Joe Farnsworth!

Οι συναρπαστικές συναυλίες θα περιλαμβάνουν τους πολύτιμους και υπέροχους Joe Farnsworth, Αri Roland και βραβευμένο με Grammy Mark Whitfield, παρέα με τον αγαπημένο Κύπριο βετεράνο Χάρη Ιωάννου, για μια παγκόσμιας-κλάσης Τζαζ εμπειρία στις 10, 11 και 12 Μαΐου. Οι τέσσερις μουσικοί είναι ηγετικές δυνάμεις της σύγχρονης παραδοσιακής σκηνής Τζαζ, και έχουν παρουσιαστεί με θρύλους όπως Dizzy Gillespie, Herbie Hancock, George Benson, Quincy Jones, Ray Charles, Art Blakey, Horace Silver, Jimmy Smith, George Coleman, Lou Donaldson, Betty Carter, Gladys Knight, John Marshall, Cedar Walton, Diana Krall, Mary J. Blige, Chaka Khan και Sting.


Οι ακροατές μπορούν να περιμένουν μια πραγματικά συναρπαστική συναυλία, που συνδέει την ευφυΐα και τη δημιουργικότητα του βραβευμένου με Grammy Mark Whitfield, το αυθεντικό Τζαζ παίξιμο του παγκοσμίου φήμης Joe Farnsworth, την εξαίσια, ρυθμική δεξιοτεχνία του Ari Roland και τον ξεσηκωτικό ήχο του καταξιωμένου ντόπιου αγαπημένου Χάρη Ιωάννου.

Joe Farnsworth (ΗΠΑ) – ντραμς
Mark Whitfield (ΗΠΑ) – κιθάρα
Ari Roland (ΗΠΑ) – κοντραμπάσο
Χάρης Ιωάννου (CY) – σαξόφωνο

Info
Tρίτη 10 - Τετάρτη 11 Μαΐου 2022
Sarah’s Jazz Club, 21.00
Ξάνθης Ξενιέρου 45 Λευκωσία
Εισιτήρια: €25/€29
Προπώληση SoldOutTickets.com.

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ