ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Συναυλία σε worldwide live streaming

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Συναυλία σε worldwide live streaming

  • 21/12/2020 - 21/12/2020
  • Music

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους σε μία ανεπανάληπτη live streaming βραδιά που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο, την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 22:00 (ώρα Ελλάδας).

Οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας και του lockdown, φέρνουν τη μουσική στα σπίτια μας και θα μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε ένα μοναδικό δίωρο concert με solo ερμηνείες και ντουέτα, LIVE FROM ESTATE.

Η Καίτη Γαρμπή, η «ντίβα της καρδιάς μας», θα ερμηνεύσει μερικές από τις αμέτρητες επιτυχίες της 30χρονης καριέρας της που έχουν αφήσει το χνάρι τους στην ελληνική μουσική, καθώς και τα νέα της hits με τον Φοίβο, όπως το πιο πρόσφατο «Σ’ Όποιον Αρέσω», που κυκλοφορεί από την PanikPlatinum.

Ο Διονύσης Σχοινάς, ο πολυτάλαντος και αγαπητός καλλιτέχνης με την αστείρευτη ενέργεια, θα παρουσιάσει τις δικές του διαχρονικές επιτυχίες, μεταξύ των οποίων το πρόσφατο «Ξύπνησα Κάπως» που κυκλοφορεί από την Panik Records, καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια.

«Εκρηκτικό» δίδυμο στη σκηνή και στη ζωή, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έρχονται την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου στις 22:00 στις οθόνες μας, σε ένα παγκόσμιο live streaming που θα μας συνεπάρει!

Για όσους επιθυμούν VIP εισιτήριο, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς επιφυλάσσουν ένα pre-show έκπληξη, που θα περιλαμβάνει sound-check experience και interaction μαζί τους.

Info
Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020
Pre-Show event :21.00
Show : 22.00
Εισιτήριο ΕΔΩCalendar

Prev April Next

TUESDAY 23 APRIL

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ