ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Καμίλ» στο Σατιρικό

  • 09/09/2022 - 11/09/2022
  • Theatre

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του, παρουσιάζει την κωμωδία ΚΑΜΙΛ.

Μια παράσταση βασισμένη στο έργο Ring της Léonore Confino, υποψήφιο για βραβείο Μολιέρου ως το καλύτερο έργο του 2014.

Καινοτόμο δημόσιο και ψηφιακό, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση εξ αποστάσεως, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια ζωής. Το ΑΠΚΥ προσφέρει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, συνθηκών ζωής, επαγγελματικής κατάστασης και τόπου διαμονής, αλλά και συμβάλλει στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι. Θα γιορτάσει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του με ένα ποικίλο πρόγραμμα πολιτισμικών εκδηλώσεων, το οποίο «σηκώνει αυλαία» με την κωμωδία ΚΑΜΙΛ. Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση βασισμένη στο έργο Ring της Léonore Confino, που ήταν υποψήφιο για βραβείο Μολιέρου ως το καλύτερο έργο του 2014.

Ελεύθερη ελληνική μετάδοση/διασκευή κειμένου και Σκηνοθεσία: Νεοκλής Νεοκλέους (απόφοιτος Θεατρικών Σπουδών και υποψήφιος διδάκτωρ του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου)
Σκηνικά: Σάββας Μυλωνάς
Κοστούμια: Ρέα Ολυμπίου
Μουσική επιμέλεια: Παναγιώτης Κυριάκου
Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί: Παναγιώτης Κυριάκου, Nίκη Δραγούμη
Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/news-events-menu-2/nea/374-news-general/2453-kamil 

Ιnfo
Παρασκευή 9- Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022
Σατιρικό Θέατρο, 20.30
Βλαδίμηρου Καυκαρίδη 11-15
Αγλαντζιά
Εισιτήρια €6
Προπώληση Tickethour

 

 

Calendar

Prev May Next

SATURDAY 25 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ