ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Κουαρτέτο Εγχόρδων «Casal Quartet» στο Μαρκίδειο

Κουαρτέτο Εγχόρδων «Casal Quartet» στο Μαρκίδειο

  • 12/04/2024 - 12/04/2024
  • Music

Η σειρά συναυλιών κλασικής μουσικής “Technopolis 20 Classics” παρουσιάζει το διεθνώς αναγνωρισμένο κουαρτέτο εγχόρδων “casalQuartett”, στο Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στις 20.00.

Το Casal Quartet δημιουργήθηκε το 1996 στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Η κουαρτέτο αποτελείται από τους Felix Froschhammer και Rachel Späth (βιολιά), τον Markus Fleck (βιόλα) και τον Andreas Fleck (τσέλο). Με περισσότερες από 1.500 συναυλίες σε πολλά μέρη του κόσμου και σε φημισμένα φεστιβάλ, το casalQuartet έχει γοητεύσει το κοινό με την μουσικότητά του.

Η συναισθηματική σύνδεση με το κοινό, οι συνέργειες με καλλιτέχνες από διάφορους καλλιτεχνικούς κλάδους και ο εννοιολογικός σχεδιασμός των προγραμμάτων τους είναι πολύ σημαντικά για το Casal Quartet, το οποίο έχει αναπτύξει έναν μοναδικό ήχο και στυλ που ρίχνει νέο φως στη χρυσή εποχή των εγχόρδων.

Το Κουαρτέτο είναι ένα από τα λίγα μεγάλα συγκροτήματα δωματίου που έχουν αποκτήσει σημαντική φήμη παίζοντας τόσο σε σύγχρονα όσο και σε ιστορικά όργανα. Το μεγάλο και ποικίλο ρεπερτόριο του κουαρτέτου εκτείνεται από τον 17ο αιώνα στη σύγχρονη μουσική διαφόρων ειδών.

Το πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί θα περιλαμβάνει έργα των Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Schubert, Edvard Grieg και George Gershwin.

Info
Παρασκευή 12 Απριλίου 2024
Mαρκίδειο Πάφου, 20.00
Είσοδος: €20
Προπώληση www.soldoutticketbox.com
Πληροφορίες 70002420

 

Calendar

Prev May Next

SUNDAY 19 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ