ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κυπριακή Μουσική Άλλως… πως στο Ριαλτο

  • 29/05/2021 - 29/05/2021
  • Music

‘Έργα της πλούσιας Μουσικής Παράδοσης της Κύπρου
και σύγχρονες δημιουργίες Κυπρίων συνθετών
σε ένα μουσικό κράμα που θα μαγέψει!

Στο πλαίσιο του προγράμματος FlashArt 2 του Θεάτρου Ριάλτο που στόχο έχει την στήριξη των κυπρίων δημιουργών, θα παρουσιαστεί η παράσταση Κυπριακή Μουσική Άλλως… πως.

Πρόκειται για έναν αλλιώτικο ηχοχρωματικό διάλογο από το Quintus Ensemble και το Κουιντέτο εγχόρδων ChamberFusion που σκοπό έχει να προσφέρει ένα μουσικό ταξίδι στην κυπριακή παραδοσιακή μουσική, υπό την ενορχηστρωτική επιμέλεια του Νεοκλή Νεοφυτίδη.

‘Έργα της πλούσιας Μουσικής Παράδοσης της Κύπρου, αλλά και σύγχρονες δημιουργίες από Κύπριους συνθέτες, αποτυπώνονται στους πνευστούς και έγχορδους ήχους και τις αισθήσεις του σήμερα. Οι καλλιτέχνες συναντιούνται στην σκηνή και δημιουργούν μια ξεχωριστή παράσταση, με τον δυναμικό ήχο των πνευστών να σμίγει με τον μελωδικό ήχο των εγχόρδων και δημιουργούν ένα Μουσικό Κράμα που θα μαγέψει.

Το Quintus Ensemble αποτελείται από τους Σάββα Χριστοδούλου (φλάουτο), Συμεών Σπασόφ (όμποε), Γιώργο Γεωργίου (κλαρίνο), Ευάγγελο Χριστοδούλου (φαγκότιο) και Αννίτα Σκουτέλα (κόρνο).

Το ChamberFusion Quintet αποτελείται από τους Γιώργο Χατζηγεωργίου(1ο βιολί), Νικόλα Βρυώνη (2ο βιολί), Νικόλα Ευθυμίου (βιόλα), Δώρο Ζήσιμο (τσέλο) και Νικόλα Τρύφωνος (κοντραμπάσο).

Στο τραγούδι με παρεμβάσεις τους οι Τεύκρος Νεοκλέους και Άννα Αριστείδου.
Ψηφιακό σκηνικό: Κωνσταντίνος Τερλικκάς

Διάρκεια: 60’

Info
Σάββατο 29 Μαΐου 2021
Θέατρο Ριάλτο, 20.00
Ανδρέα Δρουσιώτη 19
Πλατεία Ηρώων Λεμεσός
Εισιτήρια: € 12 / 10.
Πληροφορίες 77777745
www.rialto.com.cy , Rialto App

Calendar

Prev August Next

FRIDAY 19 AUGUST

Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ