ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Κύριλλ Σερεμπρένικοφ - Kirill & Friends στο Δημ. Θέατρο Πάφου

Κύριλλ Σερεμπρένικοφ - Kirill & Friends στο Δημ. Θέατρο Πάφου

  • 29/04/2024 - 30/04/2024
  • Events

Ένας σκηνοθέτης που το όνομά του συνδέεται με την ανάπτυξη του σύγχρονου θεάτρου στη Ρωσία τα τελευταία 20 χρόνια. Ηγήθηκε του Gogol Center, καθιστώντας το ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θέατρα στον μετασοβιετικό χώρο. Μετά τη μετανάστευσή του το 2022, έγινε μέλος των γερμανικών θεάτρων Thalia και Deutsches Theater, δύο από τα σημαντικότερα θέατρα στην Ευρώπη, και δημιούργησε τη δική του θεατρική εταιρεία «Kirill & Friends». Οι ταινίες του Serebrennikov προβλήθηκαν στο Φεστιβάλ Καννών, είναι ο πιο περιζήτητος σκηνοθέτης θεάτρου και όπερας ρωσικής καταγωγής στην Ευρώπη. Οι παραγωγές του είναι τεράστια, μνημειακά έργα που αντικατοπτρίζουν το πνεύμα της σύγχρονης κοινωνίας, κρατούν έναν καθρέφτη στους σύγχρονους και αποτυπώνουν τα πιο σύνθετα ανθρώπινα συναισθήματα.

Το "Apocalypse Tomorrow" με τους Odin Lund Biron, Nikita Kukushkin, Campbell Caspary, Adela Maharani, Svetlana mamresheva και Capucine Schnattleitner είναι ένα αστείο, δραματικό, τραγικό και λυρικό κομμάτι, που συνδυάζει το δράμα με τη σύγχρονη χορογραφία, με επίκεντρο τις τελευταίες μέρες που απομένουν πριν από την αποκάλυψη.
18+

Η πρώτη παράσταση της εταιρείας "Kirill & Friends" με έδρα το Βερολίνο σκηνοθετείται από τον Evgeny Kulagin και τον χορογράφο Ivan Estegneev βασισμένη στο κείμενο του Mikhail Durnenkov.

Info
Δευτέρα 29-Τρίτη 30 Απριλίου 2024
Δημ. Θέατρο Πάφου, 20.00
Πάφος

Calendar

Prev May Next

THURSDAY 2 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ