ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Libertango από την Διοτίμα στο Ριάλτο

  • 20/10/2021 - 20/10/2021
  • Events

Μια μουσικοχορευτική παράσταση, ένα ταξίδι στον κόσμο του ταγκό

Η ΔΙΟΤΙΜΑ παρουσιάζει τη μουσικοχορευτική παράσταση Libertango με πέντε καταξιωμένους Κύπριους μουσικούς να μας ταξιδεύουν επί σκηνής στον υπέροχο κόσμο του ταγκό, μέσα από μια διαδρομή που ξεκινά από τη Μεσόγειο και καταλήγει στη Λατινική Αμερική.

Το μεσογειακό πάθος αναδεικνύεται μέσω της μουσικής των έργων Spanish dance la Vida Breve του Manuel de Falla και Carmen του Georges Bizet, ενώ το λατινικό ταμπεραμέντο αναβλύζει μέσα από το υπέροχο ταγκό Libertango του Astor Piazzolla και άλλων συνθετών. Η παράσταση εμπλουτίζεται και ολοκληρώνεται με χορό και visual arts.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Σάββας Χριστοδούλου (φλάουτο), Νίκος Ιωάννου (κοντραμπάσο), Νίκος Πίττας (βιολί), Μάριος Νικολάου (τύμπανα), Νικόλας Μελής (πιάνο)

Χορογραφία: Νάταλυ Σαββίδου
Χορεύουν: Μάριον Ευσταθίου, Ζωή Ελευθερίου, Ανδριανή Δρουσιώτου
Εικαστικός: Σταύρη Πηδιά

Η ΔΙΟΤΙΜΑ Αλυσίδα Πολιτισμού είναι ένας πολιτιστικός οργανισμός, που έχει ως σκοπό τη γενικότερη πολιτιστική αναβάθμιση και ανάπτυξη. Μέσα από τις δράσεις της επιδιώκει να αποτελέσει κοιτίδα παραγωγής και διάδοσης πολιτισμού, στοχεύοντας στην καθημερινή επαφή των συνανθρώπων μας με τον πολιτισμό και τους δημιουργούς του. Ο προγραμματισμός του Oργανισμού ΔΙΟΤΙΜΑ συμπεριλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων, ποιητικών συλλογών, μουσικές συναντήσεις, χορό, κινηματογράφο, θέατρο, ζωγραφική, φωτογραφία και πολλές άλλες μορφές τέχνης. Όραμα της αλυσίδας πολιτισμού ΔΙΟΤΙΜΑ είναι να συμβάλλει στη παραγωγή και διάδοση του πολιτισμού, μέσω δραστηριοτήτων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Κύπρου.

Διάρκεια: 50’

Info
Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021
Θέατρο Ριάλτο, 20.30
Ανδρέα Δρουσιώτη 19
Πλατεία Ηρώων Λεμεσός
Εισιτήρια € 15 /12
E-ticket: www.rialto.com.cy , Rialto App
Πληροφορίες 77 77 77 45

Calendar

Prev May Next

SUNDAY 26 MAY

Δ
 
Τ
 
Τ
Π
Π
Σ
Κ