ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
«Μαζί Εμείς» τα Χριστούγεννα στο Red

«Μαζί Εμείς» τα Χριστούγεννα στο Red

  • 25/12/2022 - 25/12/2022
  • Music

Μετά την πρώτη επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης «Μαζί Εμείς», οι συντελεστές της επανέρχονται δυναμικά για να φωτίσουν την πιο γιορτινή μέρα του χρόνου, την ημέρα των Χριστουγέννων.

«Ημέρα Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου, φοράμε τα γιορτινά μας - εννοείται άνετα παπούτσια για χορό-, μαζεύουμε τις μουσικές μας και τα διηγήματά μας, και κατεβαίνουμε ξανά στη Μουσική Σκηνή RED.

Με πυξίδα την αλήθεια, το ‘Μαζί Εμείς’ μάς ταξιδεύει σε όνειρα που κάναμε, στις ιστορίες που κουβαλούμε, στα κομμάτια που χάσαμε και στις στιγμές που φτιάχνουμε. Με χιούμορ, με αγάπη, με διάθεση για χορό, για αυτοσαρκασμό, χειροκρότημα και αγκαλιές, αλλά και με νεύρο και πείσμα για όλα αυτά που μας ενοχλούν, ανταμώσαμε έξι άνθρωποι και φτιάξαμε μια ιστορία με ψυχή και ρεύμα.

Ίσως βγήκε τελικά μια θεατρική συναυλία ή μια μουσική παράσταση. Έχει σημασία;

Πεισματικά κρατούμε τις ιστορίες μας σαν κατευθυντήρια γραμμή αυτής της παράστασης, έχοντας την πεποίθηση ότι όλοι μας μοιραζόμαστε παρόμοια βιώματα -ποιος δεν έχει κάνει μεγάλα όνειρα, ποιος δεν έμεινε άυπνος για να πετύχει ένα στόχο, ποιος μάζεψε τα κομμάτια του σε ένα μπαρ με πολύ αλκοόλ, και πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλασες με τη ψυχή σου με το ρεζίλι σου.

Με μότο ‘στην ουσία μας είμαστε όλοι φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό’, η παράσταση δεν θα είναι ποτέ η ίδια!

Τις ιστορίες μας τις μαζέψαμε σε τραγούδια της Λίνας Νικολακοπούλου και του Σταμάτη Κραουνάκη, της Νατάσσας Μποφίλιου και του Λουκιανού Κηλαηδόνη, του Φοίβου Δεληβοριά και του Αλκίνοου Ιωαννίδη, της Μαρίζας Ρίζου και των Χατζηφραγκέτα, του Κωστή Μαραβέγια και του Σπύρου Γραμμένου. Από την παράσταση δεν μπορούσαν να λείπουν τα προσωπικά τραγούδια της Άννας Χρυσάνθου.

Στη Μουσική Σκηνή RED η γιορτή συνεχίζεται και σας προσκαλούμε επίσημα να γιορτάσετε μαζί μας».

Συντελεστές:

Εκτός από τους Άννα Χρυσάνθου και Άγγελο Χατζημιχαήλ (τραγούδι), παίζουν επίσης οι μουσικοί:
Ραφαέλλος Αγαπίου - πλήκτρα/φωνή
Στέλλα Κουλούκουσα - τύμπανα
Βασίλης Λαζούρας - μπάσο
Δημήτρης Παναγή - κιθάρες/φωνή

Φωτογραφία: Kleanthi Kart

Οργάνωση παραγωγής: Μουσική Σκηνή RED

Info
Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022
Μουσική Σκηνή Red, 21.00
28ης Οκτωβρίου 4, Έγκωμη
Είσοδος €10
Πληροφορίες και κρατήσεις 99059257

Calendar

Prev March Next

THURSDAY 28 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ