ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μηλιώκας- Γιοκαρίνης -Παπαδόπουλος -Ζιώγαλας στο Limassol Beer Fest 2021

  • 12/11/2021 - 12/11/2021
  • Music

Το πολυαναμενόμενο MedFest - Limassol Beer Festival έρχεται στη Λεμεσό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Ποταμό Γερμασόγειαςγια έξι συνεχόμενες ανεπανάληπτες βραδιές με αγαπημένους καλλιτέχνες και απολαυστική μπύρα. Στην σκηνή σήμερα ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και Νίκος Ζιώγαλας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ
1. Σε άτομα αλλά και προσωπικό που κατέχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού για την ασθένεια του COVID-19 τουλάχιστον με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων από την ημερομηνία εμβολιασμού
2. Σε άτομα που κατέχουν πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19 με ισχύ έξι μηνών από την ημερομηνία δειγματοληψίας της αρχικής τους θετικής διάγνωσης, είτε το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate), μόνο στις περιπτώσεις που το πιστοποιητικό αφορά σε εμβολιασμό για την ασθένεια του COVID-19 ή ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19.
3. Σε άτομα ηλικίας κάτω των 12 ετών. Απαραιτήτως με την παρουσίαση ταυτότητας και με την συνοδεία γονέων!
4. Σε άτομα ηλικίας 12 έως 15 ετών τα οποία προσκομίζουν αρνητική εργαστηριακή εξέταση ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για την ασθένεια του COVID-19 με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 72 ωρών. Απαραιτήτως με την παρουσίαση ταυτότητας και με την συνοδεία γονέων!

Ιnfo
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021
Ποταμός Γερμασόγιας, 19.00
Λεμεσός
Εισιτήρια €8 παιδιά μέχρι 12 χρονών Δωρέαν.
Εισιτήρια www.soldoutticketbox.com

Calendar

Prev March Next

FRIDAY 29 MARCH

Δ
 
Τ
 
Τ
 
Π
 
Π
Σ
Κ